Quicksn0w, jailbreak en unlock in één
Redactie

Op het forum van Hackint0sh is sinds enkele dagen een wel heel aparte versie van QuickPwn te vinden. Het programma kan naast jailbreaken en cydia installeren ook Yellowsn0w installeren.

<br />

In de normale versie van QuikPwn is het mogelijk om zonder gedoe, heel snel je iPhone te jailbreaken. Op deze manier is dat mogelijk voor iedereen. Ook voor mensen zonder computerkennis. In de nieuwe versie kan dit ook, maar kan je ook zonder voorkennis je iPhone unlocken.

De slimme combinatie, genaamd quicksn0w, is gemaakt door japanse bezoekers van het forum. Zij vinden dat het meer dan logisch is dat dit gecombineerd wordt.

De ontwikkelaars hebben installer plaats laten maken voor Yellowsn0w zoals je kan zien op de afbeelding. Het is dus niet meer mogelijk om installer te installeren via deze versie van Quickpwn. Er zijn wel andere manieren, bijvoorbeeld via een ssh verbinding.

Quicksn0w laat je eerst je iPhone updaten naar versie 2.2, en vervolgens kan je kiezen wat je gaat toevoegen: Cydia, Yellowsn0w en andere Bootlogos.

Risico

Misschien denk je nu dat dit een veiligere manier is van unlocken dan via cydia, maar dat is niet zo. Het risico blijft even groot. Voor meer informatie over het unlocken kan je natuurlijk altijd even een kijkje nemen op de blog van het iPhone dev team.

Download: Quicksnow

Via: iSpazio

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.