Placeholder
Redactie

pwnage tool 2.0.2 installer 4.0Het is zover, na een mislukte poging gistereavond heeft het iPhone Dev team vanmorgen de Pwnage Tool 2.0.2 gelanceerd, versie 4.0 (beta) van de Installer wordt hierin meegeleverd. De Pwnage Tool 2.0.2 werkt enkel met de iPhone 2.0.1 firmware (!).

Met deze tool kan je:

  • iPhone 1.0: Jailbreaken (toegang tot bestandssysteem zodat extra software op de iPhone kan worden gezet) en unlocken (verwijderen simkaarblokkering)
  • iPhone 3G: Jailbreaken (unlocken is nog niet mogelijk!)

Installer 4 en app voor firmware 2.0.x

De nieuwe installer lijkt erg op de Appstore van Apple. Het is afwachten welke repo’s en applicaties beschikbaar komen binnen versie 4.0 van de installer. Niet alle apps die beschikbaar waren voor de eerste versies van de iPhone firmware werken op versie 2.0.x van de firmware.

Voor wie is Pwnage Tool en installer 4 handig?

De nieuwe Pwnage Tool is vooral aan te bevelen voor iedereen die uitkijkt naar Installer 4.0 of degenen die de iPhone firmware willen upgraden naar versie 2.0.1. Voor iPhone 3G gebruikers maakt de Pwnage Tool het mogelijk om ook apps uit de Installer te installeren, naast die uit de standaard Appstore.

Let op: Pwnage Tool is alleen geschikt voor Mac OS X. Voor windows gebruikers is er reeds firmware versie 2.0.1 ter download beschikbaar via Rapidshare. Je hoeft zodoende niet te wachten op WinPwn.

Voor meer info en downloadlocaties ga naar: http://blog.iphone-dev.org/post/45276976/good-morning

Vragen, opmerkingen en problemen kan je kwijt in het Pwnage 2.0.2 topic op iPhoneForum.nl

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.