[Update] Public beta van sn0wbreeze is beschikbaar
Redactie

In oktober kondigden de mannen van iH8sn0w het al aan: een alternatief voor PwnageTool voor Windows. Sn0wbreeze is een jailbreak tool. Er zijn wel jailbreak tools voor Windows maar die zijn óf verouderd óf niet uitgebreid. Blacksn0w is namelijk maar één klik en dan is het gedaan.

Sn0wbreeze is net zo uitgebreid als PwnageTool. Zo kan je een custom bootlogo instellen en welke installers: Cydia, Icy of Rock. Ook kan je vanuit sn0wbreeze je device direct unlocken. Dat betekent dat je alle providers kunt gebruiken met je iPhone zonder eerst een repo toe te voegen in Cydia. Na alle instellingen klik je op ‘Build’ en je custom firmware word gemaakt.

Custom firmware installeren op het device:

Als de custom firmware gemaakt is moet je het natuurlijk op je device zetten. Dit doe je door je iPhone of iPod Touch aan te sluiten op je computer en daarna maak je een reservekopie. Als de reservekopie klaar is klik je links in iTunes het apparaat aan. Houdt je daarna shift ingedrukt en druk je op herstellen dan word de custom firmware geïnstalleerd.

Sn0wbreeze is beschikbaar voor de volgende devices mits ze firmware 3.1.2 hebben:

  • iPhone 2G
  • iPhone 3G
  • iPhone 3GS (behalve het MC model)
  • iPod Touch 1G
  • iPod Touch 2G (behalve het MC model)

Maandag zal de definitieve versie van sn0wbreeze uitkomen.

[Update]iH8sn0w heeft de beta verwijderd i.v.m. copyright schendingen. In de sn0wbreeze 1.0 die maandag uitkomt zijn de copyright schending verwijderd.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.