Providers van de iPhone 4 (ook Nederland)
Redactie

De iPhone 4 is zojuist geïntroduceerd tijdens de keynote van Apple op het WWDC. In Nederland kunnen we deze nieuwe iPhone in juli verwelkomen. Het is nog niet precies bekend bij welke providers je de iPhone kan aanschaffen, maar we weten op dit moment wel zeker dat T-Mobile de iPhone weer gaat aanbieden. Op dit moment gaan er ook geruchten de ronde over Vodafone. Deze provider zou de iPhone 4 ook gaan aanbieden vanaf juli als we deze verhalen mogen geloven.

iPhone 4 exclusief bij T-Mobile Nederland

Tot nu toe heeft T-Mobile altijd al het alleenrecht gehad in Nederland als we het over de iPhone hebben. T-Mobile is namelijk de enige provider die de iPhone 3G en iPhone 3GS verkoopt. In andere landen was dit ook lange tijd zo geregeld, maar in sommige landen begint het alleenrecht te vervallen. In verschillende (Europese) landen zijn er namelijk al twee of meer aanbieders van de iPhone. Deze nieuwe providers hebben dit voor elkaar gekregen met een rechtszaak, en dus is er een kans dat dit in Nederland binnenkort ook gaat gebeuren.

iPhone 4 bij KPN en Vodafone

We weten dat iPhone KPN en iPhone Vodafone al een tijdje de iPhone willen aanbieden in Nederland. Dit is niet vreemd, want T-mobile heeft er in twee jaar ruim 200.000 verkocht. Dit zijn dus ook 200.000 abonnementen. Erg leuk voor de vaste inkomsten van de providers dus. De lancering van de iPhone 4 zou een mooi punt zijn om te beginnen als nieuwe provider, en dus is dit een moment voor de providers om weer te gaan strijden voor de iPhone-verkoop.

Op dit moment is het dus alleen zeker dat T-Mobile de nieuwe iPhone gaat verkopen door de aankondiging op hun website. Zodra we meer weten over andere providers zullen we dit meteen laten weten aan jullie.

Welke providers moeten volgens jullie de iPhone 4 gaan verkopen?

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.