Provider weigert iPhone 4s

Redactie
6 november 2011, 20:00
1 min leestijd
Provider weigert iPhone 4s

Een amerikaanse provider weigert de iPhone 4s te kopen. De provider vindt dat de eisen die Apple stelt te hoog zijn. Per verkochte iPhone vraagt Apple een hoog percentage terug. Ook voorwaarden en andere verplichtingen zijn te streng vindt de provider.

Lees verder na de advertentie.

De provider US cellular, de op vijf na grootste leverancier van de Verenigde Staten gaat de iPhone dan ook niet verkopen. Dit besluit heeft in heel amerika voor veel opschudding gezorgd. Klanten bij het bedrijf laten weten teleurgesteld te zijn. Het is dan ook logisch dat er klanten zullen opstappen na dit besluit.

Verklaring: Voorwaarden Apple onacceptabel

Een CEO van de amerikaanse telecomgigant laat het volgende weten, ter verklaring: ‘De voorwaarden waren onacceptabel als je kijkt naar risico’s en winstgevendheid’ aldus CEO Mary Dillon. Ondanks de pittige reactie laat de CEO wel weten dat de iPhone in de toekomst misschien nog beschikbaar zal komen bij het bedrijf, in ieder geval niet met deze voorwaarden.

In Nederland bij alle providers verkrijgbaar

De Nederlandse providers verkopen de nieuwe iPhone wel allemaal. Niet zo gek natuurlijk, de iPhone is razend populair. Providers lopen aardig wat winst mis wanneer ze de nieuwste iPhone niet verkopen. De eerste verkoopcijfers binnen Nederland na de lancering van de iPhone 4s zijn overigens nog niet bekend.

Meer informatie over het kopen van een iPhone 4S in Nederland

[list style=”star”]

[/list]

Bron: Fiercewireless.com

Categorieën: Devices, Providers
Device: iPhone 4S

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 4S
Apple iPhone 4S
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen