Projecteren vanaf je iPhone

Redactie
28 december 2011, 20:41
2 min leestijd

Je iPhone laten functioneren als thuisbioscoop? Nu kan het dankzij een Japanse elektronicafabrikant. Projecteren vanaf je iPhone 4 of 4S met een relatief gezien kleine en mobiele gadget is nu mogelijk.

In Japan is er de afgelopen tijd hard gewerkt aan een projector die aan je iPhone kunt klikken, met resultaat. Vandaag werd bekend dat de fabrikant, Sanwa, de projector klaar heeft voor de verkoop.

Lees verder na de advertentie.

Projector

Het kleine, maar zeker krachtige projectoortje klik je via een handig klik systeem aan je iPhone vast. Wanneer de projector bevestigd is kun je direct beginnen met projecteren.

Het apparaat beschikt over een lithiumbatterij van 2100 mAh en een Digital Light Processing-projectiesysteem. Met deze specificaties is het zeker mogelijk om een mooi projectie-beeld te krijgen van je iPhone.

Het beeldscherm van je iPhone is 3.5 inch en daarmee niet heel groot, als je veel groter gaat projecteren word het beeld hiervan onscherp. Na verschillende tests blijkt dat de projector het beeld versassend scherp houd, ook wanneer er een groter beeld word gecreëerd.

In de video kun je zelf zien hoe de kwaliteit is, naar mijn menig is dit zeker een stap de goede kant op.

http://www.youtube.com/watch?v=jN3AwRy_6lg

Batterij

Als leuk extraatje is het apparaat wat je op je iPhone klikt ook te gebruiken als batterij. Je iPhone word direct opgeladen bij het bevestigen van het apparaat. Mocht je iPhone leeg zijn en is er geen oplader of stekker in de buurt kan deze reserve stroom een uitkomst bieden.

Prijs

De prijs van deze multifunctionele gadget ligt niet te hoog. Je betaald 194 euro voor zowel een projector als een reserve batterij voor je iPhone. Sanwa heeft nog niet bekend gemaakt waar ze haar nieuwe product allemaal gaat verkopen.

Naar verwachting zullen er in het eerste kwartaal van 2012 ook projectoren voor de iPhone in Nederland op de markt verschijnen van verschillende fabrikanten.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen