Productiefout iPhone 4: omgekeerde volumeknoppen
Redactie

Het is duidelijk dat Apple niet z’n beste productrelease ooit doet. Niet alleen zijn er vroege kopers die langer dan voorzien moesten wachten op hun toestel, gele vlekken op hun scherm ontdekten of antenne problemen ondervonden. Er zijn er ook die een iPhone 4 in handen kregen met omgekeerde volumeknoppen.

Zou dit een resultaat zijn van de ondraaglijke arbeidsomstandigheden in de Foxconn fabrieken of is het een bewuste actie van arbeiders die het gewoon beu zijn zo hard te werken tegen een laag loontje en trachten ze via deze weg iets te bekomen. Eén ding is zeker: de eerste iPhone 4-toestellen bevatten hier en daar verscheidene productiefouten.

Volgens 9to5mac.com zouden er nu ook gebruikers zijn die een toestel ontvingen met omgekeerde volumeknoppen. Concreet betekent dit dat de ‘+’ knop het volume verlaagt en de ‘-‘ knop het volume verhoogt. Als ik dit zo allemaal lees, ben ik (verwonderlijk) blij dat ze hier pas eind juli verkocht worden.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Mathijs

  Wat is er nu fout?
  De onderste is zachter de bovenste is harder, dat is toch ook in het filmpje!?

 • Pidi

  Wat een onzin bericht. Zoals Mathijs al zegt: de bovenste knop is voor harder en de onderste voor zachter. Dat is toch ook in het filmpje zo??

 • hdtv

  @mathijs en pidi: ik denk dat het probleem ligt in dat de – knop bovenaan zit, maar de plusfunctie heeft, en de + knop onderaan zit, en de min funcite op zich neemt

 • ChiChi

  WHAHAHAH lol