iPhone 5C verkrijgbaar vanaf 599 euro, iPhone 5S vanaf 699 euro
Wouter Nijsen

De Europese prijzen van de iPhone 5C en iPhone 5S zijn inmiddels ook al bekendgemaakt door Apple. De iPhone 5C start vanaf 599 euro, de iPhone 5S vanaf 699.

Het was een drukke avond voor Apple-liefhebbers. Eerst werd gemeld dat iOS 7 op 18 september beschikbaar zal zijn voor iedereen, en de nieuwe iPhone 5S werd onthuld, net als het goedkopere iPhone-model genaamd iPhone 5C.

Prijzen van de iPhone 5C

De iPhone 5C is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: blauw, geel, groen, roze en wit. Voor het model van 16GB betaal je 599 euro in de Apple Store, voor het model van 32GB vraagt Apple 699 euro, 100 euro meer dus.

Lees alles over de goedkope nieuwe iPhone op de iPhone 5C-pagina.

iphone5c-gallery6-2013

Prijzen van de iPhone 5S

Apples nieuwste topmodel, de iPhone 5S, is natuurlijk ietsje duurder. Voor het 16GB-model van de iPhone 5S vraagt Apple 699 euro, voor 32GB betaal je 799 euro en voor het meest uitgebreide model van 64GB wordt 899 euro gevraagd.

iphone5s-gallery2-2013Lees alles over Apples nieuwe topmodel op de iPhone 5S-pagina.

Wanneer de nieuwe iPhones beschikbaar zijn

Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe iPhones in Nederland verkrijgbaar zijn, al wel dat ze vanaf 20 september in onder andere de Verenigde Staten en Duitsland in de winkels liggen. Je kunt er dus voor kiezen om volgende week even naar Duitsland af te rijden en in de rij te gaan staan (of liggen).

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Dexel

  Vind de 5c toch wel erg duur als je je bedenkt dat voor 100 euro meer je wel echt een snellere telefoon hebt met bijvoorbeeld dus het vingerafdruk gedeelte.
  De 5c had 200 euro goedkoper moeten zijn.

 • Ryan

  Wel duur, als ik de Amerikaanse prijs omreken als je hem daar zou halen betaal je 414 euro. Stuk minder al

 • Luke van Velthoven

  Yes. Zo gaat dat meestal altijd (helaas). Bij ons veranderen ze het dollarteken in een euro en ronden ze naar boven af. 😉