Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Prijzen iPhone 4 onder de loep

Redactie
20 juli 2010, 14:14
2 min leestijd
Prijzen iPhone 4 onder de loep

Met de lancering van de iPhone 4 is er een behoorlijke drukte losgebroken. Ook bij de mensen die een iPhone 4 overwegen loopt het zweet over het voorhoofd. De prijzen zijn namelijk nogal hoog, is het nou goedkoper om een iPhone 4 ergens los te kopen? In dit bericht nemen wij de prijzen onder de loep.

iPhone 4 bij abonnement

We kunnen hier niet het hele schema neerzetten, daarvoor kan je het beste zelf naar de site van T-Mobile gaan. Wat we wel kunnen doen is concluderen dat je veel moet betalen voor de iPhone 4, ook al neem je een abonnement.
Het bedrag dat je maandelijks moet betalen is gelijk aan de andere abonnementen van T-Mobile, voor het goedkoopste (i-150, uitgaande van één jaar) betaal je 29,95 EUR per maand. Je krijgt dan 150 sms-jes en 150 belminuten in je bundel. Wil je de iPhone 4 erbij, dan moet je maar liefst 359,95 EUR bijbetalen! Van dat geld kan je een andere goede telefoon kopen.
Pas bij het duurste abonnement (i-1000) krijg je de iPhone gratis, maar dan moet je wel meer dan 100 EUR per maand betalen.

Losse iPhone 4

Lees verder na de advertentie.

Voor sommige personen is het wellicht voordeliger om een losse iPhone 4 te kopen, maar waar koop je dat? In Frankrijk en in Engeland verkopen ze de iPhone 4 zonder simlock.
De prijzen zijn in Frankrijk voor de iPhone 4  16 GB en de iPhon 4 32 GB respectievelijk 629 EUR en 729 EUR. En in Engeland (afhankelijk van de koers) ongeveer 607 EUR en 728 EUR.

Als je dan bij een andere provider, als voorbeeld nemen wij telfort, een goedkoper abonnement afsluit dan kan je misschien goedkoper uitzien. Wij hebben het berekend.

Stel dat je een iPhone 4 16 GB wilt en genoeg hebt aan 150 belminuten en  150 sms-jes en je wilt een looptijd van slechts één jaar. Bij T-Mobile ben je in totaal ongeveer 720 EUR kwijt. Bij Telfort in combinatie met een losse iPhone 4 16 GB, 757 EUR. Je bent dus duurder uit bij bijvoorbeeld Telfort, maar het verschilt niet veel. Dus wanneer je T-Mobile niet wilt om de een of andere reden, kan je ook naar een andere provider gaan.
frankrijk

Kijk op de speciale pagina van T-Mobile voor de actuele prijzen!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 4
Apple iPhone 4

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu