Prijzen iPhone 4 in België bekend gemaakt

Redactie
27 juli 2010, 17:18
1 min leestijd
Prijzen iPhone 4 in België bekend gemaakt

Recentelijk was de voorinschrijving van de iPhone 4 begonnen in Nederland bij de telecomprovider T-Mobile. In België wordt de iPhone 4 op dezelfde dag verwacht als in Nederland, namelijk op 30 juli 2010. De iPhone 4 wordt daar exclusief aangeboden door Mobistar, deze heeft de prijzen van de iPhone 4 gisteren op haar website getoond.

Lees verder na de advertentie.

Goedkoopste 640 EUR

De iPhone 4 wordt verkocht met 16 GB en 32 GB schijfruimte. Uiteraard is de 16 GB variant de goedkoopste versie, wil je een iPhone 4 dan moet je bij Mobistar minimaal 640 EUR betalen. Er is geen verschil tussen de witte en zwarte uitvoering van de iPhone 4. Ga je voor een iPhone 4 met 32 GB, dan moet je 750 EUR betalen.

In België zijn de toestellen sim-lockvrij; erg handig voor Nederlanders om daar een iPhone 4 zonder beperkingen te kopen.

Niet bevestigd

Misschien heb je stilletjes staan juichen bij het zien van de prijzen, helaas is het nog niet officieel bevestigd. De pagina werd namelijk even later offline gehaald. Een vertegenwoordiger verklaarde tegenover ZDNet dat er sprake was van een foutje, de prijzen mochten dus nog niet naar buiten komen.

Via: ZDNet

Categorieën: Devices, Providers
Device: iPhone 4

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 4
Apple iPhone 4
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen