T-Mobile verlaagt prijs iPhone 5S abonnement
Gijs Ettes

Provider T-Mobile heeft vandaag de prijs van een iPhone 5S abonnement verlaagd. Het toestel krijg je nu gratis in combinatie met een 2-jarig abonnement.

T-Mobile 4G iPhone 5S abonnementT-Mobile rekent voor zijn iPhone 5s abonnement nu 57 euro per maand, waarvoor je het toestel gratis krijgt en onbeperkt kunt bellen en sms’en. De looptijd van het abonnement bedraagt twee jaar en de databundel is 2000MB. Het toestel heeft 16GB opslaggeheugen, is beschikbaar in de kleuren goud, spacegrijs en zilver en direct leverbaar.

→ T-Mobile iPhone kopen? Check de beste aanbiedingen!

Uiteraard kun je met de iPhone 5S gebruikmaken van het 4G-netwerk, mits dat in jouw omgeving beschikbaar is. Vanaf eind 2015 is 4G in heel Nederland beschikbaar.

→ Lees meer over het goedkopere T-Mobile iPhone 5S abonnement.

T-Mobile is echter niet de enige met een betaalbaar iPhone 5S abonnement. Ook Tele2 heeft aantrekkelijke iPhone aanbiedingen waarbij je het toestel gratis krijgt en kan beschikken over een uitgebreide bel- en databundel. Voor een Tele2 SmartMix abonnement van 2 jaar betaal je bijvoorbeeld 57 euro per maand als je kiest voor een databundel van 2500MB en onbeperkt bellen en sms’en.

Het laatste iPhone 5S nieuws op een rijtje

Vind het beste T-Mobile iPhone 5S abonnement

[ad-block id=4 style=narrow]

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.