Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Prachtige iPhone 6 concepten tonen zwarte en gouden versie

Gijs Ettes
31 maart 2014, 15:50
1 min leestijd
Prachtige iPhone 6 concepten tonen zwarte en gouden versie

In een tweetal iPhone 6 concepten zien we wederom hoe het nieuwe Apple-toestel er mogelijk uit gaat zien. De Franse site NoWhereElse heeft designer Martin Hajek aan het werk gezet met mogelijke schetsen van de iPhone 6 die vorige week uitlekten. En het resultaat mag er zijn.

Lees verder na de advertentie.

Voor de iPhone 6 concepten heeft Hajek schetsen afkomstig van Apple-blog Macotakara als uitgangspunt genomen. De afbeeldingen verschenen vorige week vrijdag online en beschrijven twee iPhone-telefoons met een 4,7- en 5,7 inch-scherm. Of de iPhone 6 daadwerkelijk in twee varianten verschijnt, is nog maar de vraag.

De designs van Hajek komen niettemin dicht in de buurt van wat wij graag zouden willen zien: een dunnere iPhone, met een groter display dat vrijwel de gehele voorzijde bedekt. Bekijk de fraaie afbeeldingen hieronder.

iPhone 6 concepten

De laatste iPhone 6 geruchten

Over het uiterlijk van de iPhone 6 is weinig bekend, maar de geruchtenmolen draait al maanden volop. Op meerdere plekken wordt gesproken over een iPhone 6 met een groter scherm dan dat van de iPhone 5S, iPhone 5C en iPhone 5. Dankzij de dunnere schermrand is echter de kans aanwezig dat het toestel niet veel breder en hoger wordt dan zijn voorgangers.

Ook gaan er geruchten over een kleinere variant van de iPhone 6 en beweren sommige bronnen dat het toestel in twee versies, met een 4,7 en een 5,5 inch-scherm, verschijnt. Deze varianten zouden daarnaast een display met een hogere resolutie krijgen. Momenteel beschikt de iPhone nog over een maximale schermresolutie van 1136 bij 640 pixels.

Het laatste iPhone 6 nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu