Powerbeats Pro review round-up: internationale media over het sportieve AirPods-alternatief

Lars Paijmans
13 mei 2019, 11:10
2 min leestijd
Powerbeats Pro review round-up: internationale media over het sportieve AirPods-alternatief

De Powerbeats Pro lijken het beste alternatief te zijn voor mensen die geen AirPods willen, maar wel op zoek zijn naar een goede draadloze koptelefoon. Dit zeggen de eerste reviews.

Lees verder na de advertentie.

Powerbeats Pro review round-up

Met een adviesprijs van 250 euro zijn de Powerbeats Pro net wat duurder dan de AirPods 2 van 180 euro, tenzij je het model met het draadloos oplaadbare hoesje kiest. Als we de eerste reviews bekijken, krijg je hier echter veel voor terug: goed geluid, een handig oplaaddoosje, vier kleuren om uit te kiezen en twee oordopjes die haast onmogelijk uit je oren kunnen vallen. Dit zeggen de eerste Powerbeats Pro reviews.

Powerbeats Pro review round-up

The Verge

Volgens The Verge zijn de Powerbeats Pro veel meer dan een accessoire voor in de sportschool. In de review is te lezen dat het draagcomfort een stuk beter is dan de AirPods, het geluid geweldig is en vooral de bastonen erg goed klinken en ook de accuduur fenomenaal is voor een dergelijk accessoire.

Wat de nadelen betreft noemt de tester de nogal forse en lompe oplaaddoos waar de oordopjes inzitten, het gebrek aan usb-c of draadloos opladen en dat het design er net wat minder mooi uitziet om buiten het sporten te dragen. Ondanks dat krijgen de oordoppen een mooie 8,5 als cijfer.

Lees de volledige review op The Verge

Soundguys

Soundguys is er duidelijk over: de Powerbeats Pro zijn de nieuwe draadloze oordoppen om te verslaan. “Gooi je AirPods maar weg” luidt de titel. Als pluspunten worden de flexibiliteit van de H1-chip van Apple genoemd, de stevige pasvorm en goede geluidskwaliteit. Wat nadelen betreft zou de isolatie van het geluid wat beter kunnen, omdat je toch wat omgevingsgeluid meekrijgt. Ook is de prijs aan de hoge kant. De oordoppen krijgen hiervoor een 7,8 als cijfer.

Lees de volledige review op Soundguys

iMore

iMore heeft een flinke waslijst aan pluspunten en beloont deze oortelefoon met een bijna-perfecte score. Van de accuduur tot de geluidskwaliteit tot de pasvorm, het sportieve design en Siri-functies: iMore is groot fan van de Powerbeats Pro. De enige reden om volgens de website voor AirPods te kiezen is het design, of als je een hekel hebt aan in-ear oortjes en vleugels om achter je oren te plaatsen.

Lees de volledige review op iMore

Powerbeats Pro review round-up

Digital Trends

Digital Trends is wat minder in een jubelstemming en geeft de nieuwe oordopjes een rapportcijfer van 6. De belangrijkste redenen hiervoor zijn de verbindingsproblemen die ze hadden tijdens het testen, de logge oplaadcase en de afwezigheid van een accu-indicator. Wel worden de pasvorm, waterdichtheid en accuduur geprezen als voordelen om voor deze draadloze oortelefoon te kiezen. Hoewel de Powerbeats Pro volgens de tester op bijna ieder vlak beter zijn dan AirPods, stelt de twijfelachtige verbinding soms teleur.

Lees de volledige review op Digital Trends

Check ook onze review van de AirPods (2019), waarin we je alles vertellen over de tegenhanger van de Powerbeats Pro.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu