Powerbeats Pro vanaf nu ook in Nederland verkrijgbaar

Florence Peeters
23 juli 2019, 10:17
2 min leestijd
Powerbeats Pro vanaf nu ook in Nederland verkrijgbaar

De Powerbeats Pro liggen nu in de Nederlandse schappen. Apples sportieve tegenhanger voor de AirPods is te bestellen bij Apple, maar ook verkrijgbaar bij Amac en Coolblue.

Lees verder na de advertentie.

Powerbeats Pro release

Apple heeft begin april de sportieve draadloze oordopjes onthuld, maar nu zijn ze daadwerkelijk verkrijgbaar. De Powerbeats Pro waren al even online te bestellen bij Apple, maar ze worden pas tussen 22 en 29 juli daadwerkelijk bezorgd. Inmiddels zijn de oortjes ook bij Coolblue te vinden en vanaf 29 juli in fysieke Apple Stores. Bij Amac zijn ze al wel te bestellen, maar vooralsnog niet leverbaar in zowel de online als fysieke winkel.

Voorlopig gaat het enkel om de zwarte variant van de Powerbeats Pro. De groene, blauwe en ivoorwitte kleuren zijn pas later deze zomer beschikbaar. Voor de Powerbeats Pro betaal je 249,95 euro. Dat is 70 euro meer dan de nieuwste AirPods.

Powerbeats Pro review round-up

De twee headsets hebben als overeenkomst dat ze zijn uitgerust met Apples H1-chip. Dit zorgt ervoor dat de oortjes een snelle, stabiele verbinding hebben, energiezuiniger zijn, betere audiokwaliteit leveren en luisteren naar ‘Hé Siri’.

De Powerbeats Pro zijn met name bedoeld voor sporters en blijven dan ook goed zitten door het ‘haakje’. Bovendien zijn ze helemaal waterdicht en kunnen ze tegen zweet. Verder zitten er volumeknopjes op beide Powerbeats, waardoor het niet uitmaakt of je links- of rechtshandig bent. Dankzij de optische sensoren stopt je muziek of podcast automatisch met afspelen zodra je één van beide dopjes uitdoet. Zodra je ze weer in doet, gaat je muziek automatisch verder.

Gedempt achtergrondgeluid en snellaadmodus

Een voordeel aan de Powerbeats Pro is dat achtergrondgeluid wordt gedempt, waardoor je telefoongesprekken altijd helder zijn, ook al sta je bijvoorbeeld in de sportschool. De praktijk moet natuurlijk uitwijzen of dit echt zo is.

De Powerbeats Pro worden geleverd met een eigen oplaaddoosje. Jammer genoeg ondersteunt deze niet draadloos opladen, maar moet je een Lightning-kabel gebruiken. Beats geeft aan dat je met elk oortje tot wel negen uur aan muziek kunt luisteren. Dankzij de snellaadmodus zitten ze bovendien binnen vijf minuten opladen vol genoeg voor anderhalf uur gebruik.

Lees het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu