Powerbeats Pro op 9 juni beschikbaar in vier nieuwe kleuren

Stijn Wanders
30 mei 2020, 10:22
2 min leestijd
Powerbeats Pro op 9 juni beschikbaar in vier nieuwe kleuren

Apple heeft officieel vier nieuwe kleuren aangekondigd voor de Powerbeats Pro. De draadloze oortjes zijn vanaf 9 juni verkrijgbaar in het geel, roze, rood en blauw.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe kleuren Powerbeats Pro officieel

De Powerbeats Pro komen binnenkort uit in vier nieuwe kleuren. Dit kondigde de fabrikant aan nadat een afbeelding van de oortjes recent uitlekte. Hiermee zijn de sportieve oortjes binnenkort beschikbaar in maar liefst acht verschillende kleuren. De komende kleuropties omvatten Cloud Pink, Glacier Blue, Spring Yellow en Lava Red.

powerbeats pro nieuwe kleuren officieel

Afgezien van de kleuren, zijn de nieuwe ‌Powerbeats Pro‌-modellen verder identiek aan de originele Powerbeats Pro. De oortjes zelf bieden tot negen uur luistertijd, en met het oplaaddoosje erbij kun je dit aanvullen met maximaal 24 uur. De Fast Fuel-snellaadtechnologie bezorgt je na vijf minuten opladen tot anderhalf uur extra afspeeltijd.

Kenmerken van Powerbeats Pro

‌De Powerbeats Pro‌ zijn ontworpen met het oog op sport en bieden dan ook IPX4-zweet- en waterbestendigheid. Je kunt de oortjes daarentegen beter niet in het water gooien. De IPX4-certificering betekent dat de ze slechts bestand zijn tegen kleinere hoeveelheden water.

De oortjes zijn uitgerust met fysieke volume- en bedieningsknoppen. Uiteraard zijn er ook ‘oorhaakjes’ aanwezig, waardoor de Powerbeats Pro niet uit je oren vallen tijdens het sporten. Verder worden er vier maten oordopjes meegeleverd om er nog zekerder van te zijn dat ze goed op je oor aansluiten.

De ‌Powerbeats Pro‌-oplaadcase is aanzienlijk groter dan het doosje van de ‌AirPods‌ of AirPods Pro. Dit komt voornamelijk door het grotere ontwerp van de oortjes zelf. De case laadt ook alleen op via een Lightning-poort en biedt dus geen draadloze optie.

De Powerbeats Pro zijn vanaf 9 juni beschikbaar in de kleuren Cloud Pink, Glacier Blue, Spring Yellow en Lava Red voor een prijs van 250 euro.

Wil jij op de hoogte blijven van het allerlaatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of download de handige iPhoned-app.

Categorie: Devices
Devices: AirPods, AirPods Pro

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

AirPods
AirPods
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's