‘Nieuwe Powerbeats Pro lekken uit in vier felle nieuwe kleuren’

Lars Paijmans
14 mei 2020, 8:59
2 min leestijd
‘Nieuwe Powerbeats Pro lekken uit in vier felle nieuwe kleuren’

Sportieve muziekliefhebbers opgelet: Apple zou op het punt staan om een nieuwe versie van de Powerbeats Pro uit te brengen. Vier felle kleuren zijn inmiddels uitgelekt.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe Powerbeats Pro kleuren lekken uit

De nieuwe Powerbeats Pro kleuren lekten uit via een account op Weibo, een populair Chinees sociaal netwerk waar wel vaker onaangekondigde producten op verschijnen. Apple zou het nieuwe model van de Powerbeats Pro in een viertal kleurrijke jasjes steken: Cloud Pink, Glacier Blue, Spring Yellow en Lava Red.

Dat Apple ervoor kiest om de oortelefoons deze kleuren te geven, is niet zo gek. Al jaren brengt het bedrijf kleurrijke versies uit van de Beats Solo en Beats Studio die bij het seizoen passen. Onderstaande afbeelding is gemaakt door Parker Ortolani op Twitter.

We horen al maanden over een mogelijke update voor de Powerbeats Pro, inclusief registraties van Apple met een nieuw modelnummer voor de oordoppen. Waarschijnlijk zal er qua hardware maar weinig veranderd zijn en lijkt Apple enkel het uiterlijk op te fleuren met een nieuwe kleur.

De prijs zal dan ook ongewijzigd blijven. Momenteel kost een setje Powerbeats Pro 250 euro. Omdat één van de kleuren ‘Spring Yellow’ heet, doet het vermoeden dat we niet zo lang meer op deze update hoeven te wachten.

Een andere doelgroep dan de AirPods

Hoewel de AirPods en AirPods Pro ongetwijfeld de populairste draadloze oordoppen van Apple zijn, is er ook een groep fans van de Powerbeats Pro. Deze oordoppen van Apple zijn ook draadloos, maar hebben een andere pasvorm en een beugel die je rondom je oren plaatst.

Op die manier blijven ze een stuk steviger in je oren zitten en hoef je minder bang te zijn dat ze er uitvallen. Dat maakt de Powerbeats Pro vooral populair bij sporters, die tijdens het hardlopen niet continu met de angst willen rennen dat een AirPod naar beneden valt.

Naast de AirPods en Powerbeats zou Apple ook een eigen over-ear koptelefoon uit willen brengen, die losstaat van het Beats-merk. Deze ‘AirPods Studio‘ zou hetzelfde gebruikersgemak als de AirPods hebben, maar een betere geluidskwaliteit. In het onderstaande artikel zetten we alle geruchten op een rijtje.

Lees ook: AirPods Studio: 6 dingen die we al weten over Apples over-ear koptelefoon

Bron: Weibo
Bronnen afbeeldingen: macrumors, Twitter
Categorie: Geruchten

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's