Poster Steve Jobs film vrijgegeven
Roel van Hout

Twee weken terug verscheen al de eerste trailer van de Steve Jobs film ‘Jobs’. Nu is ook de poster van de film over de spraakmakende oprichter van Apple verschenen. In behoorlijk felle kleuren.

Zoals al bekend wordt Jobs gespeeld door Ashton Kutcher, die uiterlijk behoorlijk op de oprichter van Apple lijkt. Niet als twee druppels water op elkaar, maar zeker als de jonge Jobs – met baard en lange haren – doet Kutcher zeker aan de oprichter van Apple denken.

Steve Jobs film

Van Kutcher als de oudere Jobs zijn nog niet veel shots verschenen, maar het gezicht op de poster zou net zo goed dat van Jobs kunnen zijn – ook vertekenen de zeer felle kleuren wel een beetje.

Steve Jobs film niet met gejuich ontvangen

Steve Wozniak, de andere Steve die aan de basis van Apple stond, liet in januari al weten dat de meerderheid van de film niet op waarheid is gebaseerd. De film werd toen al getoond op enkele filmfestivals. Wozniak zag de film niet zelf, maar las het script. Daarop stelde hij vast dat de manier waarop hij en Jobs, die in 2011 overleed, in de film met elkaar omgaan ‘afgrijselijk’ is en niets te maken heeft met hoe het er echt aan toe ging.

Bekijk nogmaals – of als je hem nog niet zag, voor het eerst – de trailer van de Steve Jobs film en concludeer vooral zelf of het je iets lijkt, of dat Wozniak gelijk heeft.

Via: 9to5Mac

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.