Populaire BookBook case voor iPhone 5 in Nederlandse Apple Store

De BookBook case is een populaire beschermhoes voor de iPhone en het product kan vanaf nu voor de iPhone 5 in de Nederlandse Apple Store worden gekocht. Ook in de Belgische App Store is de BookBook case nu te verkrijgen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Nostalgische uitstraling

De BookBook case voor de iPhone 5 is niet alleen vanwege de nostalgische uitstraling populair, want de beschermhoes is namelijk ook heel praktisch in het gebruik. De hoes voor de smartphone kon al eerder in het buitenland worden besteld, maar nu is de case voor een bedrag van 59,95 euro te koop in de Nederlandse Apple Store. Dat scheelt dus weer 25 dollar verzendkosten als je hem in het buitenland zou bestellen. De hoes is handgemaakt en uitgevoerd in een leer, zodat de case ook nog eens een stijlvolle uitstraling heeft naast het nostalgische karakter.

Praktisch in gebruik

De BookBook case dient niet alleen om je iPhone 5 te beschermen. Je kunt de hoes namelijk als portefeuille gebruiken en er je pasjes in opbergen. Laat je portemonnee dus voortaan maar thuis, want er wordt ook ruimte geboden om je identiteitskaart en briefgeld kwijt te kunnen. Overigens is geen enkel exemplaar met elkaar te vergelijken door de behandeling van het leer en dat maakt dat je altijd over een unieke BookBook case beschikt.

Wil je de BookBook case bestellen, dan kun je daarvoor terecht in de Apple Store.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.