PopSlate beschermhoes met E-ink scherm voor iPhone 5
Redactie

Er zijn allerlei originele beschermhoezen voor de iPhone op de markt, maar de popSlate beschermhoes voor de iPhone 5 is echt uniek. De beschermhoes beschikt over een E-ink scherm en kan als tweede scherm dienen.

E-ink scherm

Het E-ink scherm van de popSlate biedt de mogelijkheid om met een speciale app onder meer foto’s, routebeschrijvingen en agendapunten te tonen. Een routebeschrijving op de beschermhoes is praktisch, want bij een lange route valt het scherm van de iPhone 5 na niet gebruikt te worden natuurlijk uit. De popSlate beschermhoes is ook ideaal voor de gebruikers van een iPhone 5, die van verandering houden. Er kan steeds een nieuwe foto of afbeelding op de voorzijde getoond worden of bijvoorbeeld op de achterzijde een slideshow worden afgespeeld. Het E-ink scherm is net als de beschermhoes zelf uitgevoerd in zwart/wit.

Meer apps

De producenten van de iPhone case hebben een oproep gedaan om ontwikkelaars voor deze originele beschermhoes speciale apps te laten maken. Het scherm kan bijvoorbeeld ook dienst doen als micro e-reader. Er wordt alleen stroom verbruikt indien het beeld wordt gewisseld, zodat er geen grote aanslag op het accuverbruik wordt gedaan. Het scherm is robuust en haast onverwoestbaar volgens de ontwikkelaars.

Wil je de popSlate graag in het bezit krijgen, dan kun je voor 99 USD een voorbestelling doen via Indiegogo en moet je rekening houden met 20 USD aan verzendkosten. Overigens moet eerst nog wel het benodigde bedrag binnen worden gehaald en duurt het nog voordat je de popSlate in bezit kunt krijgen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.