De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Popcorn Time iOS-app nu te downloaden: dit moet je weten

Rutger Otto
8 april 2015, 17:22
2 min leestijd
Popcorn Time iOS-app nu te downloaden: dit moet je weten

De iOS-app voor Popcorn Time is eindelijk te downloaden. De app werkt ook op iPhones en iPads zonder jailbreak. In dit artikel lees je alles over de app en hoe je hem installeert en gebruikt.

Lees verder na de advertentie.

Popcorn Time iOS-app

Popcorn Time is op 8 april voor iOS verschenen. Het populaire programma, waarmee je illegaal films en series kunt streamen, is niet te downloaden in de App Store, maar via deze link. Vooralsnog heb je om de Popcorn Time-app op je iOS-apparaat te zetten een Windows-computer nodig, aangezien het installatieprogramma een .exe-bestand is. Over twee weken moet er ook een Mac-versie beschikbaar komen.

popcorn time ios-app

De Popcorn Time iOS-app kan geïnstalleerd worden via het programma ‘iOS installer‘, dat het team van Popcorn Time heeft gemaakt. Door de vier stappen hieronder te doorlopen, krijg je de applicatie werkend op je iPhone of iPad.

  1. Download de iOS installer op een Windows-pc of laptop;
  2. Sluit je iOS-apparaat aan op de computer met een usb-kabel;
  3. Volg de instructies om de app op het iOS-apparaat te downloaden;
  4. Om de app voor het eerst te openen, moet het toestel in vliegtuigmodus staan, vervolgens kun je die uitzetten en verbinding maken via wifi.

Let op: als je iOS 8.3 hebt gedownload en geïnstalleerd, werkt Popcorn Time mogelijk niet meer. Het is dan nodig om de app te verwijderen en opnieuw te installeren door bovenstaande stappen te doorlopen.

popcorn time ios

Ondersteuning voor Apple TV

De Popcorn Time iOS-app ondersteunt de Chromecast en Apple TV. Ook wordt de app binnenkort van VPN voorzien, zodat je anoniem van de app kunt gebruikmaken. Daarnaast is Popcorn Time volledig Nederlandstalig en voorzien van het design dat je van Popcorn Time gewend bent. De films en series worden gepresenteerd met posters; tik je op eentje, dan krijg je meteen meer informatie en de optie om ondertiteling en de kwaliteit instellen.

Het gebruik van diensten als Popcorn Time is in Nederland illegaal, omdat je bij het streamen van films data zowel up- als downloadt. Houd daar rekening mee als je overweegt om de app te gaan gebruiken. Gebruik is dus op eigen risico.

→ Lees ook meer over Popcorn Time voor Android.

Lees meer over apps

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu