Poll: welke kleur van de iPhone XR is jouw favoriet?

Wouter Nijsen
19 oktober 2018, 19:24
2 min leestijd
Poll: welke kleur van de iPhone XR is jouw favoriet?

Uniek aan de iPhone XR is dat je het nieuwe toestel in allerlei opvallende kleurtjes kunt kopen. We vragen ons daarom af: wat is jouw favoriete kleur van de iPhone XR? Doe mee aan onze poll!

Poll: welke iPhone XR-kleur vind jij het mooist?

Vanaf vandaag (19 oktober) is de iPhone XR officieel te bestellen in Nederland. De smartphone is niet alleen goedkoper dan de iPhone XS en XS Max, maar komt ook in meer kleuren. Naast zwart en wit kun je bijvoorbeeld kiezen uit blauw, geel, koraal en rood. Als je de XR hebt besteld, of ‘m nog gaat kopen, voor welke kleur ga je dan? We zijn benieuwd naar jullie mening. Vul de poll hieronder in om van je te laten horen.

Zie je de poll niet, Vul de poll dan op deze website in om je mening te delen.

De iPhone XR biedt het design van de iPhone XS en XS Max, maar is aanzienlijker goedkoper dan deze toestellen. Hiervoor doet Apple een aantal technische concessies. De XR heeft bijvoorbeeld een lcd-scherm in plaats van een oled-paneel, en is er een enkele cameralens op de achterkant aanwezig. Daarnaast ontbreekt 3D Touch (al is haptische feedback aanwezig) en is de schermresolutie met 1792 bij 828 pixels wat lager.

Maar de iPhone XR en XS (Max) hebben ook veel overeenkomsten. Zo beschikt de XR over dezelfde krachtige A12-chip, hetzelfde fraaie design, Face ID en ondersteuning voor draadloos opladen. De telefoon heeft een adviesprijs van 859 euro, terwijl de iPhone XS maar liefst 1159 euro kost. Een flink verschil dus.

iPhone XR nu te reserveren

Ben je van plan de iPhone XR te kopen? Check dan ook eens onze iPhone XR met abonnement-vergelijker, waarin we de beste aanbiedingen voor je verzamelen. Natuurlijk kun je ook voor een losse iPhone XR gaan, die je volgende week vrijdag (26 oktober) dan in huis hebt.

iPhone XR te reserveren in Nederland: vind de beste prijzen

Bekijk ook onze video hieronder, waarin we de verschillen en overeenkomsten van de nieuwe iPhones dit jaar met je bespreken. Zo weet je direct of de kleurrijke iPhone bij je past.

Lees meer over de iPhone XR

Categorie: Devices
Device: iPhone XR

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Black Friday