Poll: wat is jouw favoriete Apple-product van 2018?

Wouter Nijsen
19 december 2018, 19:22
1 min leestijd
Poll: wat is jouw favoriete Apple-product van 2018?

Er zijn in 2018 weer de nodige Apple-producten verschenen: van de iPhone XS tot de Apple Watch Series 4 en compleet vernieuwde MacBook Air. We zijn daarom benieuwd: wat is jouw favoriete Apple-product van 2018?

Wat is je favoriete Apple-product van 2018?

Het was weer een druk Apple-jaar, want naast drie nieuwe iPhones kwam het bedrijf uit Cupertino ook met de indrukwekkende Apple Watch Series 4 en een nieuwe betaalbare iPad. Aan het einde van 2018 werd tijdens het oktober-event ook nog eens de iPad Pro compleet vernieuwd, maar ook de MacBook Air 2018 en Mac mini 2018 gepresenteerd. Al met al was er dit jaar genoeg om enthousiast van te worden.

Daarom willen we weten wat jouw favoriete Apple-product van 2018 is. Ben je onder de indruk geraakt van de enorme iPhone XS Max, met zijn grote scherm en indrukwekkende specs? Of ben je enthousiaster over de iPhone XR, die met zijn lagere prijs het nieuwe instapmodel voor het komende jaar is? We zijn erg benieuwd naar jullie mening. Vul daarom de poll hierboven in om van je te laten horen!

Zie je de poll niet? Stem dan via deze link

We blikken terug op iPhoned

De komende twee weken blikken we op iPhoned natuurlijk uitgebreid terug op 2018. Zo bespreken we de favoriete apps van de redactie, komen we met een terugblik op het afgelopen jaar en kijken we vooruit naar 2019. Want wat zou Apple volgend jaar voor ons in petto hebben? Wij hebben wel wat ideeën.

iPhone XS poll

Houd iPhoned de komende weken dus goed in de gaten. Dat kan via onze website, maar je kunt ook de officiële iPhoned-app downloaden. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief, zodat je een dagelijks of wekelijks nieuwsoverzicht in je inbox krijgt.

Volg het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen