De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Pokémon GO voor de Apple Watch kan ieder moment verschijnen

Lars Paijmans
19 december 2016, 10:55
2 min leestijd
Pokémon GO voor de Apple Watch kan ieder moment verschijnen

In september beloofde Niantic ons dat Pokémon GO nog voor het einde van het jaar naar de Apple Watch zou komen. Inmiddels lijkt dit behoorlijk krap te worden, maar de ontwikkelaar laat nu weten dat de Pokémon GO Apple Watch versie van de game ieder moment kan verschijnen.

Lees verder na de advertentie.

Pokémon GO Apple Watch verschijnt binnenkort

De afgelopen dagen verscheen meerdere malen het gerucht dat Niantic Pokémon GO voor de Apple Watch zou hebben geschrapt. De demo die tijdens het Apple-event in september werd gepresenteerd zou slechts een testversie zijn. Dit leverde een hoop teleurgestelde reacties op, wat er uiteindelijk voor zorgde dat Niantic via het officiële Twitter-account van Pokémon GO zich uitsprak. “Pokémon GO voor de Apple Watch verschijnt binnenkort. Houd ons in de gaten”, zo las de tweet van de ontwikkelaar.

Het is onduidelijk of ‘binnenkort’ nog voor het einde van het jaar is, aangezien we over iets meer dan twee weken al in 2017 zitten. De update die ondersteuning voor Apples smartwatch toevoegt is een interessante voor alle Apple Watch-eigenaren. Hierdoor hoef je namelijk niet meer je iPhone uit je broekzak te halen om Pokémon GO te starten, kun je eieren uitbroeden door te lopen en kun je zelfs Pokémon vangen vanaf je pols.

Nieuwe updates in hoog tempo

Hierdoor neemt de Apple Watch een soortgelijke plaats in als de Pokémon GO Plus, het speldje dat je aan je iPhone kunt koppelen om zonder naar je smartphone te kijken monsters te vangen en eieren uit te broeden. De afgelopen weken verschijnen er in hoog tempo updates voor Pokémon GO. Zo is de Nearby-functie weer terug van weggeweest en kun je sinds vorige week nieuwe Pokémon aan je Pokédex toevoegen.

Lees het laatste nieuws over Pokémon GO

Bron: Niantic
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu