Statief voor iPhone op creditcardformaat
Wouter Nijsen

De Pocket Tripod is een statief voor iPhone dat momenteel geldschieters zoekt op Kickstarter. Wat dit statief echter interessant maakt, is dat hij in je portemonnee past.

Met de Pocket Tripod wordt het mogelijk om je iPhone 4, 4S en 5 op iedere manier neer te zetten die je wilt. Dit kan rechtop in iedere denkbare hoek, maar ook als je je iPhone zijwaarts neer wil zetten, bijvoorbeeld bij het kijken van een film. De Pocket Tripod is daarvoor op verschillende manieren uitvouwbaar en slechts 2,3 millimeter dik. Ingeklapt past hij dus makkelijk in je portefeuille.

Als je 25 dollar investeert op de Kickstarter-pagina van de Pocket Tripod, ben je een van de eerste bezitters van de Pocket Tripod, al is het bij Kickstarter natuurlijk pas zeker dat alles doorgaat als de makers hun ‘funding goal’ halen. In dit geval is dat 45.000 dollar, waar ze nog bijna een maand over kunnen doen.

ebd71e52471cf552d45ed4bfe2435fd8_large

Zelfs gesteund door Steve Wozniak

Volgens de Kickstarter-pagina van het project heeft mede-oprichter van Apple Steve Wozniak zijn zegen al gegeven aan het project. De makers van de Pocket Tripod hebben daarnaast een bijbehorende app uitgebracht om hun product te demonstreren. In deze app kun je een virtueel model van de Pocket Tripod uitproberen, om te zien of het idee je bevalt.

Als alles goed gaat met de donaties, kun je je Pocket Tripod vanaf november verwachten. Je kunt natuurlijk ook meer dan de minimale 25 dollar inleggen. Vanaf 100 dollar krijg je bijvoorbeeld een prototype toegestuurd, een gelimiteerde uitgave van de Pocket Tripod, een t-shirt en een persoonlijk bericht plus vermelding op de website van het product.

Pocket Tripod

Geometrical, Inc.

Gratis via App Store
Pocket Tripod
Pocket Tripod
Pocket Tripod
Pocket Tripod
Pocket Tripod

Via: App Advice

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.