De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

Fijne leesdienst Pocket krijgt betaalde abonnementsvorm met extra’s

Rutger Otto
29 mei 2014, 9:14
1 min leestijd
Fijne leesdienst Pocket krijgt betaalde abonnementsvorm met extra’s

Met Pocket Premium kunnen gebruikers een betaald abonnement afsluiten van 4,49 euro per maand of 39,99 euro per jaar. Daarmee kun je onder meer alle teksten die je opslaat permanent bewaren.

Lees verder na de advertentie.

pocket premium klein

Dat laat Pocket in een blogpost weten. “Pocket heeft de manier veranderd waarop mensen hun content opslaan en consumeren”, schrijft de later-lezen-dienst op haar blog. Met de introductie van Pocket Premium krijgen gebruikers toegang tot nieuwe functies.

Wat is er nieuw voor Premium-gebruikers?

Zo krijgt Pocket Premium een ‘Permanent Library’. Daarin kun je opgeslagen teksten altijd terugvinden. Dat is handig, want het web verandert, waardoor je nooit zeker bent of het artikel online blijft staan of niet. Zelfs al wordt het offline gehaald, kun je het alsnog lezen met Pocket Premium.

Dankzij de optie ‘Powerful Search’ kun je snel en gemakkelijk opgeslagen content zoeken binnen je Pocket-account, zij het op tekst, onderwerp, tags, auteurs of op een andere manier. Ben je iemand die veel teksten opslaat, dan kun je hiermee ook oude artikelen snel terugvinden.

Het organiseren van content is eveneens verbeterd voor Premium-accounts. Het kost je vooral minder werk, omdat Pocket zelf tags suggereert die je kunt gebruiken met een simpele tik. De suggesties zijn gebaseerd op wat er in het artikel te lezen is en op je eerder gebruikte tags. Het is zo dat als je meer tagt, dat Pockets suggesties slimmer en persoonlijker worden.

Pocket downloaden

Voor bestaande, gratis gebruikers zijn er ook veranderingen te vinden. Zo kun je op iOS tags toevoegen en aanpassen. Een Pocket Premium account kost 4,49 euro per maand of 39,99 euro per jaar en je hebt de Premium-functies dan op elk apparaat.

Pocket is gratis te downloaden voor iOS-apparaten die draaien op iOS 6 of hoger. Je hebt 27 MB aan vrije opslagruimte nodig.

Pocket

Read It Later, Inc

Gratis via App Store

Pocket
Pocket
Pocket
Pocket
Pocket
Pocket
Pocket
Pocket
Pocket
Pocket
Pocket
Pocket
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen