Pinball HD nu multiplayer met Game Center

Redactie
17 oktober 2010, 22:42
1 min leestijd
Pinball HD nu multiplayer met Game Center

Pinball HD heeft vannacht een update gekregen naar versie 2.0. Pinball HD krijgt niet zo vaak updates en nu is er dus een waslijst aan nieuwe features te vinden. In deze update is Game Center ondersteuning toegevoegd. Frapant hieraan is dat het niet gaat om achievements. Pinball HD 2.0 bevat geen achievements maar wel een multiplayer-optie. Er zijn nu nog weinig games die een multiplayer-functie via Game Center aanbieden. Pinball HD is één van de eersten.

Naast Game Center heeft deze game ook een nieuw hoofd- en pauzemenu gekregen. Via in-app purchases is het mogelijk om een nieuwe tafel te krijgen genaamd Slayer. Als laatste zijn er nieuwe instellingen te vinden in het instellingen-menu.

Pinball HD

Lees verder na de advertentie.

Pinball HD is het traditionele pinball dat we uit de kroeg kennen en je moet dus zo lang mogelijk de bal in het spel houden met als doel een zo hoog mogelijke score te behalen. In deze game zijn er vier tafels (inclusief de nieuwe tafel Slayer) en dus vanaf versie 2.0 een multiplayer-optie.

Game Center games

Het lijkt niet storm te lopen op Game Center. Het lijkt dat weinig ontwikkelaars het nodig vinden om dit te implementeren in hun game. Er zijn al helemaal weinig ontwikkelaars die een multiplayer-functie via Game Center realiseren in hun game. Apple heeft een speciale pagina aangemaakt waar de populairste Game Center games te vinden zijn. Ook in de iTunes pagina van een game kun je zien of hij Game Center ondersteund.

Pinball HD werkt alleen met de iPhone 4, iPhone 3GS, vierde generatie iPod touch en bij de derde generatie iPod touch alleen het 32 GB en 64 GB model.

Pinball HD (iPhone) Classic Arcade,Zen,Space Games

OOO Gameprom

€ 2,29 via App Store
Helaas, deze app is uit de App Store verwijderd

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen