Pimp je iPhone met eigen ontwerp
Redactie

Sjiek en vooruitstrevend. Zo zien we over het algemeen het design van Apple. Ook de iPhone is erg mooi vormgegeven. Apple heeft echter liever niet dat de consument zich hiermee bemoeid. gocustomized.com heeft hier iets op gevonden.

Vanaf vandaag kun je bij gocustomized.com je eigen ontwerp maken voor de achterkant van je iPhone. Het is geen hoesje of sticker, maar een echte backcover. Helaas voor de oudere iPhone gebruikers werkt het vooralsnog alleen op een iPhone 4 of 4s en het ontwerpen wordt nog niet geheel ondersteund door iOS Safari. Er wordt aan gewerkt dus we verwachten dat dit over een tijdje wel kan.

Geen zwarte of witte iPhone meer

Tot nu toe heeft iedereen een zwarte of een witte uitvoering van de iPhone. Met de komst van eigen design is dat verleden tijd. Of je nu een oranje achterkant wilt voor het EK of een foto van je geliefde. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt foto’s, logo’s, kleuren en tekst gebruiken om jouw eigen ontwerp te maken en deze als nieuwe achterkant van je iPhone te gebruiken.

Hoe werkt het en wat kost het?

gocustomized.com is een online winkel waar je een nieuwe achterkant voor je iPhone 4 of 4S kunt ontwerpen en laten maken. De zelf ontworpen achterkant dient als vervanging van de bestaande zwarte of witte achterkant en is volgens de gocustomized.com gemakkelijk zelf te plaatsen. De gebruiksaanwijzing en benodigde schroevendraaier krijg je gratis meegeleverd.

De kosten voor een eigen ontworpen iPhone backcover is € 29,95. De achterkant word binnen 7 werkdagen geleverd.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.