Photoshop toch niet in de Nederlandse App Store?
Redactie

Even leek het erop dat Adobe de Photoshop applicatie ook in de Nederlandse en Belgische App Store had gezet. Na een aantal dagen blijkt dat de app niet meer beschikbaar voor ons is. In de Amerikaanse App Store is de app nog steeds beschikbaar.

Met Photoshop.com Mobile is het mogelijk om foto’s te bewerken op je iPhone. Je kan veel verschillende filters gebruiken en ook is het mogelijk om foto’s te verkleinen. Uiteindelijk kan je de foto opslaan of versturen naar Photoshop.com

Waarom heeft Adobe de applicatie verwijderd uit de Nederlandse en Belgische App Store na twee dagen? Of zou Apple hier achter zitten? Deze versie was precies dezelfde als de versie die nu nog steeds in de Amerikaanse App Store te downloaden is.

Voor de mensen met een Amerikaans account is Photoshop hier gratis te downloaden.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

  • Ik heb hem gister gedownload en toen ik een recensie wilde schrijven kon ik hem al niet meer vinden. Net op tijd dus. Werkt erg goed. Met name t lichter maken van foto’s die bij
    mij altijd te donker zijn op mijn 3gs.

  • Marianne

    Poeh, dan ben ik net op tijd geweest. Ik vind hem handig omdat ik op een makkelijke manier de foto’s van de iPhone op m’n PC kan zetten.