PhotoMail voegt bijlagen toe aan mails
Redactie

Regelmatig verschijnen er handige modificaties in Cydia die iOS een stuk gebruiksvriendelijker maken. PhotoMail is hoer een voorbeeld van. Deze tweak stelt je in staat om een bijlage aan een nieuwe mail toe te voegen. Op dit moment is het alleen mogelijk om een foto bij de mail te voegen, maar in de toekomst kan dit flink uitgebreid worden.

Op dit moment is het alleen mogelijk om via de foto-applicatie een foto aan een mail toe te voegen. In iOS 4.x is het niet mogelijk om via de gewone mail-applicatie een nieuwe mail te maken met een foto. Het bekende ‘paperclipje’ ontbreek namelijk in deze applicatie. Veel iPhone-gebruikers weten door dit gemis niet eens dat er foto’s verzonden kunnen worden met het toestel.

Extra optie bij Copy/Paste

PhotoMail voegt bij het bekende ‘Copy/Paste’-menu  een nieuwe optie toe. Na het installeren zie je hier namelijk een plusje bij staan. Als je op de nieuwe knop tikt, kan je een foto selecteren die je aan de mail wilt toevoegen. Er is geen limiet aan het aantal foto’s dat je bij een mailtje kan voegen, maar vergeet niet dat de mail erg groot wordt als je er meerdere foto’s aan toevoegt.

PhotoMail is voor één dollar te downloaden via de Cydia Store.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.