Photo Booth komt naar iOS
Redactie

Eergisteren heeft Apple de eerste beta van iOS 4.3 vrijgegeven. In de broncode van deze firmware is de afgelopen dagen als veel ontdekt. Er zijn bijvoorbeeld een nieuwe iPhone en iPad gevonden in de firmware. Ook de nieuwe functie ‘Find My Friends’ is hierin gevonden. Gisteren kwam er nog een nieuwe functie naar boven drijven: Photo Booth.

Photo Booth op de Mac

Op alle Macs is het programma ‘Photo Booth’ te vinden. Met deze software kan je foto’s maken en video’s opnemen. Deze foto’s en video’s kan je tijdens het vastleggen al voorzien van effecten. Vaak staat dit programma aan bij Apple Retailers om de Macs op te laten vallen bij de bezoekers.

Men verwacht dat Apple de Photo Booth software gaat uitbrengen op de iPhone 4, iPod touch 4G en de iPad 2. Het uiterlijk van de mobiele versie van Photo Booth is nog niet bekend, want uit de broncodes kan men geen interface halen dit keer.

Effecten

In de source van iOS 4.3 zijn verschillende effecten gevonden voor Photo Booth Mobile. Er is bijvoorbeeld een warmte- en xray-effect gevonden. Dit zijn de aanwijzingen dat Apple daadwerkelijk de software van plan is uit te brengen op de iOS-apparaten. Hieronder staan enkele effecten die we kennen van de Mac-versie van de software.

Via 9to5mac

  • Categorie:
  • Spotlights:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.