Phonehouse verwacht de iPhone 4 op 5 juli

The Phonehouse had gisteren op hun website een lanceerdatum van de iPhone 4 neergezet. Volgens de website zou de iPhone 4 vanaf 5 juli in Nederland verschijnen. Het is nog onbekend of dit om een gok ging of om een feit. Apple heeft natuurlijk wel al een datum in gedachte, maar vaak mogen bedrijven deze dag niet openbaar maken totdat ze daar toestemming voor krijgen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Officieel verkooppunt

Op de website van The phonehouse kan je telefoons bekijken van heel veel merken. De winkelketen is een officieel verkooppunt van de iPhone in combinatie met een T-Mobile abonnement, en dus is het niet vreemd dat het bedrijf weet wanneer de nieuwe iPhone 4 op de markt komt in Nederland.

The Phonehouse heeft de datum inmiddels van de website afgehaald nadat ze er waarschijnlijk achter kwamen dat dit nog geheim moest blijven. Gelukkig zijn er altijd oplettende bezoekers die screenshots maken. Aan deze mensen hebben we het onderstaande bewijs te danken.

Bron: OMT

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.