Phonehouse verwacht de iPhone 4 op 5 juli
Redactie

The Phonehouse had gisteren op hun website een lanceerdatum van de iPhone 4 neergezet. Volgens de website zou de iPhone 4 vanaf 5 juli in Nederland verschijnen. Het is nog onbekend of dit om een gok ging of om een feit. Apple heeft natuurlijk wel al een datum in gedachte, maar vaak mogen bedrijven deze dag niet openbaar maken totdat ze daar toestemming voor krijgen.

Officieel verkooppunt

Op de website van The phonehouse kan je telefoons bekijken van heel veel merken. De winkelketen is een officieel verkooppunt van de iPhone in combinatie met een T-Mobile abonnement, en dus is het niet vreemd dat het bedrijf weet wanneer de nieuwe iPhone 4 op de markt komt in Nederland.

The Phonehouse heeft de datum inmiddels van de website afgehaald nadat ze er waarschijnlijk achter kwamen dat dit nog geheim moest blijven. Gelukkig zijn er altijd oplettende bezoekers die screenshots maken. Aan deze mensen hebben we het onderstaande bewijs te danken.

Bron: OMT

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Th00mz

  Ah nice., maar ik hoop toch echt dat vodafone hem gaat aanbieden.

  Vandaag onderzoek gedaan, winkels in geweest. vodafone zegt dat ze hem zeker krijgen. Een maandje na tmobile denken ze, misschien langer.

  Tmobile zegt dat vodafone hem de eerste 3 jaar niet krijgt.. Verkoop praatje denk ik:).

 • tjeerd

  wat gaat hij los kosten in Nederland?

 • sasf

  @Th00mz

  Dan doen ze er verstandig aan dit aan te kondigen voordat T-Mobile de verkoop start. Als er op dat moment niets bekend is over een alternatief zal ik namelijk wel naar T-Mobile gaan.

 • ipohonic

  Hoe zeker is 5 juli als release datum?

 • DizzyDix

  TMOBILE weigert te erkennen dat website http://www.t-mobile.nl/promo/apple/index.html van hun is. Na meerdere keren gebeld te hebben en dit gevraagd te hebben op meerdere afdelingen zeggen ze hier niks van te weten.

  Wat nu?

 • Farore12

  @ DizzyDix

  Volgens mij is die website wel degelijk van hen. Ik ben gisteren naar de T-mobile winkel geweest en daar raadden ze me zelfs aan om mij via die website in te schrijven voor de nieuwsbrief. Waarom ze het ontkennen is mij een raadsel dan.

 • patrick

  ondertussen zitten we al halverwege Juli en nog nergens te bekennen……..