De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

Je Philips Hue-lampen kun je straks met Siri bedienen

Gijs Ettes
8 juni 2015, 14:53
1 min leestijd
Je Philips Hue-lampen kun je straks met Siri bedienen

De Hue-lampen van Philips worden in de herfst van dit jaar voorzien van ondersteuning voor HomeKit, zodat je ze onder meer met Siri kunt bedienen. Dat laat het bedrijf vandaag weten.

Lees verder na de advertentie.

Philips Hue Homekit-ondersteuning

Volgens Philips tilt de HomeKit-ondersteuning het Hue-platform naar een hoger niveau met meer mogelijkheden. Vanaf september wordt duidelijk of alle slimme lampen van het bedrijf meer mogelijkheden mogen verwachten en in hoeverre een upgrade, bijvoorbeeld van de hub die de koppeling maakt met je wifi-netwerk, nodig is. Hierover worden diverse vragen gesteld op de Facebookpagina van Philips Hue, maar op precieze details moeten we nog tot aankomende herfst wachten.

philips hue homekit

Dankzij de Philips Hue HomeKit-ondersteuning kun je straks nog meer met de lampen en ze koppelen aan andere slimme apparaten in je huis. Apparaten zijn dankzij HomeKit gemakkelijk in te delen in groepen, zodat bij thuiskomst bijvoorbeeld de sloten openen en verlichting wordt ingeschakeld. Ook kun je dankzij HomeKit Siri gebruiken om je apparatuur – in dit geval Hue-lampen – te bedienen.

Vanavond komen we hoogstwaarschijnlijk meer te weten over HomeKit en de ondersteuning van het platform. Om 19.00 uur Nederlandse tijd start de WWDC 2015 keynote, die uiteraard live is te volgen. Apple gaat naar verwachting ook zijn nieuwe muziekdienst, iOS 9 en de laatste versie van OS X uit de doeken doen. Uiteraard doet iPhoned live verslag van het evenement en alle aankondigingen.

→ Volg de WWDC 2015 livestream (vanaf 19.00 uur) en zorg dat je niks mist.

Het laatste nieuws over HomeKit

Bron: Facebook
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen