Phil Schiller: Witte iPhone is niet dikker
Redactie

Nadat afgelopen donderdag de witte uitvoering van de iPhone 4 op de markt kwam werd deze natuurlijk direct vergeleken met zijn 10 maanden oudere broertje. Op het eerste gezicht zijn de twee hetzelfde op de kleur na. Het bleek dat hij in nog een opzicht verschilde: de dikte. Het blijkt dat het witte model 0.1 mm dikker is dan zijn naamgenoot.

Een lezer van 9to5mac wou weten of dit klopte en vroeg Phil Schiller via Twitter. Schiller reageerde middels een DM met de volgende tekst: “It is not thicker, don’t believe all the junk that you read.”. Een opmerkelijk antwoord aangezien uit meerdere tests gebleken is dat hij wel degelijk dikker is. Gebruikers melden ook problemen met een case die op het zwarte model wél en op het witte niet past.

Op bovenstaande foto lijkt het alsof het toestel weer wél dikker is maar het Portugese weblog blogdoiphone.com weet dit te ontkrachten.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Filip

  Woooow , 1mm dikker , waar houden die Apple fanaten zich eigenlijk allemaal mee bezig ? ?

 • Dikkiedik

  Apple fanaten houden zich ook bezig met diktes. Zij zijn van alle markten thuis. En zij opereren natuurlijk het liefst op de Apple markt, want daar zijn het Apple fanaten voor….hihi.

 • Filip

  @ Dikkiedik : OK , akkoord , maar vind je nu zelf niet dat dit er een beetje over aan het gaan is ?
  Iedereen is precies gebrainwashed door Apple …..