Phil Schiller reageert op klachten over App Store
Redactie

Steve Frank heeft een boze mail naar Apple gestuurd over de applicatie store. Steve Frank is een developer en heeft o.a. Transmit software gemaakt. Hij is het niet eens met het beleid van Apple in de app store. Onlangs zijn er diverse apps zonder bekende reden van Apple uit de store gehaald, zoals Google Voice. Met het verwijderen van Google Voice en het afwijzen van sommige applicaties is hij het er niet mee eens.
Er zullen wel nog meer redenen zijn waarom hij boos is (hij stelde zelfs voor om de app store te boycotten totdat het verbeterd was), maar hij is nogal onduidelijk op zijn site. Van Philip Schiller mocht hij de mail niet letterlijk op het internet zetten, dat heeft Steve Frank ook niet gedaan.

Steve Frank heeft zijn conclusie wel op zijn blog gezet. Uit de mail concludeert hij dat Apple geen concrete antwoorden kan geven op klachten over de Apple store. In de mail geeft Phil Schiller wel antwoorden op de roddels over een e-book applicatie. Deze applicatie is afgewezen omdat het de auteursrechten zou schenden, niet om een andere reden.

Voor veel consumenten is er bijna niks negatiefs te zeggen over de applicatie store. Het blijft handig om gemakkelijk applicaties te downloaden in te installeren op de iPhone!

Wat is jouw mening over de app store? Laat het horen!

Bron

Phil Schiller

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.