De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Geen paniek: Pebble Time werkt gewoon met je iPhone

Rutger Otto
6 juni 2015, 10:47
1 min leestijd
Geen paniek: Pebble Time werkt gewoon met je iPhone

De afgelopen dagen waren veel iPhone-bezitters die een Pebble Time hadden besteld nogal boos. Apple zou de benodigde app niet updaten, waardoor mensen met een iPhone niets aan de smartwatch zouden hebben. Da’s nu anders.

Lees verder na de advertentie.

Pebble Time update

Enkele dagen nadat Pebble in een mail naar Kickstarter-backers schreef dat de Pebble Time-app niet door de review-status van Apple heen kwam, keurde Apple de app goed. Sinds 22 mei stond de app ‘in behandeling’ bij Apple. Hoewel het niet vreemd is als dat even duurt, had Pebble gevraagd of het bedrijf uit Cupertino het proces kon versnellen. Dat gebeurde echter niet.

Pebble schreef in de mail: “De Pebble Time iPhone-app is, zoals jullie hebben gemerkt, nog niet live in de iTunes App Store. Hij blijft ‘in behandeling’. Deze onverwachte omstandigheden doet ons net zo zeer als mensen die hun smartwatch in gereedheid willen brengen maar dat niet kunnen. Pebble riep gebruikers dan ook op om via sociale media zoveel mogelijk herrie te maken voor goedkeuring van de Pebble Time-app, met de hashtag #FreeOurPebbleTime. Veel mensen gaven daar gehoor aan via Twitter en Facebook.

pebble time

#FreeOurPebbleTime werkt

In een laatste mail schrijft Pebble dat de app is goedgekeurd voor de App Store. Of de gebruikers daar echt aan hebben bijgedragen, is maar de vraag. Pebble denkt van wel: “Jullie hebben de fakkel over de eindstreep gebracht”. Ook wordt Apple bedankt voor zijn handelen. “We zijn blij dat Apple onderdeel uitmaakt van Pebble’s reis. Nu en in de toekomst.”

Pebble Time is de nieuwe smartwatch van Pebble, die ruim 20 miljoen dollar ophaalde op Kickstarter. De smartwatch heeft voor het eerst een kleurenscherm. Op een volle lading zou hij een week moeten meegaan. De eerste exemplaren zijn inmiddels aangekomen bij backers.

Lees meer over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu