Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Die nieuwe gouden Pebble Time Steel komt bekend voor

Rutger Otto
3 maart 2015, 16:52
2 min leestijd
Die nieuwe gouden Pebble Time Steel komt bekend voor

Pebble heeft een stalen variant op hun nieuwe Pebble Time op Kickstarter gezet. De gouden versie lijkt wel wat op de Apple Watch.

Lees verder na de advertentie.

Pebble Time Steel

De Pebble Time werd bijna een week geleden geïntroduceerd. De Pebble-smartwatch met kleurenscherm heeft er nu een nieuwe variant bij: de Pebble Time Steel. Deze heeft een stalen behuizing en een leren band, in tegenstelling tot de plastic reguliere Pebble Time-horloges met idem band. De nieuwe Steel-versies zijn in drie kleuren beschikbaar: zilver, zwart en goud. Laatstgenoemde heeft een rode band, en die komt ons vrij bekend voor.

De originele Pebble Time-watches zijn eveneens in drie kleuren beschikbaar: wit, zwart en rood. Deze gaan zeven dagen mee, maar de Pebble Time Steel belooft maar liefst tien dagen op een volle accu. Dat betekent wel dat de smartwatch een millimeter dikker is geworden.

pebble time steel

Duurder maar luxer

De Pebble Time Steel is duurder dan de reguliere Pebble Time. Momenteel staat hij voor 250 dollar op Kickstarter, uiteindelijk gaat hij 299 dollar kosten. Dat is vijftig euro minder dan de goedkoopste Apple Watch met plastic band. Wil je een gouden Apple Watch met rode band, dan zal die waarschijnlijk een paar honderd euro duurder zijn.

De Pebble Time Steel oogt een stuk luxueuzer dan de plastic-variant. Zo heeft het minder grote schermranden en loopt het scherm mooi door. Als je besluit om dit model te kopen via Kickstarter, dan belooft Pebble dat je de smartwatch in juli in huis hebt. Je kan het apparaatje gebruiken om notificaties van de iPhone te ontvangen, maar hij heeft wel minder functies dan de Apple Watch, omdat hij uiteraard niet door Apple gemaakt is. Ook is het scherm minder mooi. Wel kun je er apps op draaien en verschillende klokjes op projecteren.

Kickstarter

Mensen die al een Pebble Time op Kickstarter hadden gesteund, kunnen nu upgraden naar de stalen versie. Dat betekent dat er hier en daar nog plekjes vrijkomen voor de goedkopere modellen die bovendien al in mei worden geleverd.

Lees het laatste nieuws over de Apple Watch

Bron: Kickstarter
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu