Pebble Time-horloges hebben nu Nederlandse spraakbediening

Wouter Nijsen
11 juli 2016, 10:33
1 min leestijd
Pebble Time-horloges hebben nu Nederlandse spraakbediening

De Pebble Time-horloges zijn eindelijk voorzien van Nederlandse spraakbediening, zo ontdekte enkele lezers van Tweakers. De functie wordt toegevoegd in een update.

Lees verder na de advertentie.

Pebble Time Nederlands

In versie 3.14 van de firmware van de Pebble Time-serie, die bestaat uit de Pebble Time, Time Steel en Time Round, is ondersteuning voor Nederlandse spraakbediening toegevoegd. Hierdoor is het mogelijk om in het Nederlands tegen je horloge te praten om acties uit te voeren, terwijl dat voorheen alleen in het Engels kon. Ook het beantwoorden van berichten kan in het Nederlands. De update verbetert ook Pebble Health, de fitnesstracker van de smartwatch.

pebble-app

De functie wordt toegevoegd in de nieuwste versie van de Pebble-app, die je via onderstaande link kunt downloaden. In de changelog wordt gek genoeg geen melding gemaakt van de Nederlandse spraakbediening. Belangrijk om te weten is dat de optie niet beschikbaar is voor oudere Pebble-smartwatches, omdat die geen ingebouwde microfoon hebben.

Eerder dit jaar kondigde Pebble drie nieuwe horloges aan. Het gaat om de Pebble 2, Pebble Time 2 en Pebble Core. Laatstgenoemde is een wearable voor hardlopers, terwijl de andere smartwatches de huidige versies vervangen. De eerste exemplaren worden later dit jaar uitgeleverd.

Pebble™

Pebble Technology Corp.

Gratis via App Store
Helaas, deze app is uit de App Store verwijderd
Bron: Tweakers
Categorieën: Accessoires, Devices

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen