De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

Pebble appstore komt morgen naar iPhone

Roel van Hout
2 februari 2014, 12:58
1 min leestijd
Pebble appstore komt morgen naar iPhone

Heb je een Pebble smartwatch? Dan kun je vanaf morgen, 3 februari, terecht in de Pebble appstore vanaf je iPhone!

Lees verder na de advertentie.

Bij Pebble wordt er hard aan de weg getimmerd. Sinds het bedrijf op Kickstarter een concept voor een slim horloge plaatste liep het zo storm dat men nog maanden is bezig geweest om eerst alle bestellingen via het crowd funding-platform te verwerken.

Inmiddels is die achterstand echter bijgewerkt en heeft men bij Pebble tijd om vooruit te kijken. Het gevolg is niet alleen dat er vanaf nu ook een stalen variant van het kunststof-horloge te koop is, maar ook dat de functionaliteit van het horloge wordt uitgebreid. Zo is er vanaf morgen een speciale Pebble appstore, te benaderen via onder meer iPhone, waar extra programma’s voor het slimme horloge kunnen worden gedownload.

Pebble appstore onderverdeeld in categorieën

Net als de bekende Apple App Store zijn de apps voor de Pebble in de Pebble appstore ondergebracht in categorieën, zodat het voor gebruikers heel makkelijk is om de software van hun keuze op te sporen. Als de appstore morgen door te kijken is komen we er uiteraard op terug.

Ondertussen is Apple naar verluidt ook bezig met een slim horloge: de iWatch! Lees er alles over op onze iWatch-pagina en neem dan gelijk even de laatste geruchten over iOS 8 door, dat naar verluidt in samenwerking met de iWatch je een soort medisch dagboek laat aanleggen!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu