De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Draadloos opladen met dit houten blok van Kickstarter

Rutger Otto
18 mei 2014, 14:19
1 min leestijd
Draadloos opladen met dit houten blok van Kickstarter

Elektrische apparatuur combineren erg mooi met natuurlijke producten. Dat bewijst ook de tweede Orée Pebble, die nu op Kickstarter gesteund kan worden. Het is een houten blok waarmee je onder meer je iPhone draadloos kunt opladen.

Lees verder na de advertentie.

Het lijkt wel een dikke sjoelschijf, maar het is een vernuftig blok hout. Na het succes van de Orée Pebble 1, proberen de makers het nogmaals op Kickstarter met de opvolger, de Orée Pebble 2. Was de eerste versie nog puur een oplader, heeft de Pebble 2 een aantal nieuwe functies gekregen.

Speaker en microfoon in de Pebble 2

Zo zit er nu ook een speaker en microfoontje in het houtblok. Het werkt met bluetooth, zodat je met de Pebble 2 bijvoorbeeld ook handsfree kan bellen, of muziek kunt luisteren. Het geluid verlaat de schijf in 360 graden.

https://www.youtube.com/watch?v=XBXwexKmWBg

Om je iPhone op te laden, dien je hem in een case te stoppen. Vervolgens begint de batterij automatisch vol te lopen als je hem op de Pebble 2 legt. Hartstikke handig en stijlvol. Nadelig is wel dat de case zo gemaakt is, dat je de iPhone-ingangen niet meer kunt gebruiken.

Streefbedrag is 30 duizend dollar

Met nog een maand op te teller heeft Orée al ruim 10 duizend dollar opgehaald. Het streefbedrag is 30 duizend dollar. Je kunt een draadloze oplader bestellen vanaf 250 dollar (zo’n 183 euro). Dat is prijzig, maar daar krijg je een mooi product voor terug. Ook hoef je niet bang te zijn dat mensen in slechte omstandigheden aan de Pebble 2 werken. Ze worden handgemaakt in een werkplaats in Languedoc Roussillon, Zuid-Frankrijk.

De Pebble 2 is beschikbaar in hout, maar ook in een marmeren variant. Bestellen kan via Kickstarter.

Lees meer Kickstarter nieuws:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu