Patent: GarageBand ook voor de iPhone?
Redactie

De patenten van Apple verraden vaak producten en diensten waar Apple op dit moment nog aan werkt. Wie terug kijkt in de patenten die Apple ooit heeft ingediend voor de mobiele versie van GarageBand, zal zien dat Apple dit patent ooit heeft ingediend met oog op de iPhone. Later is het patent vernieuwd, zodat de iPad er ook in verwerkt werd.

GarageBand voor de iPhone

Volgens ‘Patently Apple‘ kan het zo zijn dat GarageBand binnenkort ook op de iPhone gelanceerd gaat worden. Uit de reacties op verschillende websites blijkt echter dat gebruikers dit niet zien gebeuren in de toekomst. Het scherm van de iPhone zou volgens deze reacties namelijk niet groot genoeg zijn voor GarageBand.

Samenwerking tussen de iPhone en iPad

Het is wel denkbaar dat Apple ooit een verbinding gaat leggen tussen de iPad en de iPhone. Hierdoor kan het mogelijk worden om met meerdere mensen tegelijk een nummer op te nemen door iPhones als input voor instrumenten te gebruiken.

GarageBand zal 11 maart verschijnen voor de iPad 2. Over een iPhone-versie van deze software is nog geen woord gesproken door Apple.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.