Patent: Bestanden op de iPad gieten

Deze week zijn er weer een aantal patenten van Apple gevonden. Één daarvan is erg bijzonder te noemen. Dit patent beschrijft namelijk een manier om met onder andere gietbewegingen bestanden van het ene iDevice op het andere iDevice te zetten. Het zou hiermee dus mogelijk kunnen worden om foto’s van je iPhone op je iPad te gieten om ze te kopiëren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Bestanden overgooien

In het patent staat ook het ‘overgooien’ van bestanden beschreven. Dit doet ons denken aan de deelmethode die de applicatie ‘Mover+‘ op dit moment al aanbiedt. Natuurlijk zou het een stuk makkelijker en sneller zijn als Apple deze manier van delen in iOS bouwt, want applicaties werken vaak een stuk langzamer dan het besturingssysteem.

Het is nog niet bekend of Apple iets met dit patent gaat doen. Vaak registreert Apple namelijk patenten waarvan ze nog niet zeker zijn of ze het ooit gaan gebruiken.

Meer over dit patent is te lezen op Apple Insider.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.