Patent: Apple gaat gesmolten plastic en metaal samenvoegen

Een nieuw patent van Apple onthuld dat het bedrijf dunnere producten wil gaan produceren. In het patent staat beschreven hoe Apple plastic en metaal samen wil gaan voegen zonder een laag met lijm ertussenin te gebruiken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Samenvoegen

De techniek die Apple wil gaan gebruiken is niet compleet nieuw, echter wordt hij momenteel nog niet toegepast op het gebied van tech-producten.

Het samenvoegen van gesmolten pastic met metaal zorgt ervoor dat de materialen naadloos in elkaar overlopen. Dankzij het toepassen van deze techniek zullen de materialen met elkaar verbonden zijn zonder dat hier lijm voor nodig is.

Het materiaal wordt ‘ultrasoon’aan elkaar gelast, in plaats van geplakt.

iPhone

De kans dat Apple dit wil gaan gebruiken voor de nieuwe iPhone en iPad is groot. Producten kunnen door deze manier van produceren veel steviger, compacter en vooral slimmer in elkaar worden gezet.

In de patentaanvraag gebruikt Apple de iPhone en de iPad, om het patent te beschrijven.

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.