De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Actie: winnares paaspakket (twv 360 euro) bekend!

Redactie
14 april 2021, 14:22
4 min leestijd
Actie: winnares paaspakket (twv 360 euro) bekend!

We hebben dit jaar digitale paaseieren op iPhoned verstopt met stukjes van een rebus erop. De oplossing daarvan kun je tot en met 11 april insturen. Heb je dat gedaan? Dan maak je kans op een paaspakket met een waarde van zo’n 360 euro!

Lees verder na de advertentie.

Doe mee met de iPhoned Pasen 2021 winactie

Update 12-04-2021 10.30: Het formulier is gesloten dus meedoen is niet meer mogelijk. De gekozen winnares is Melanie uit Ridderkerk, gefeliciteerd! Niet gewonnen? Houd iPhoned uiteraard in de gaten voor nieuwe winacties!

Laat de kilozak met chocolade-eitjes maar in de kast liggen: dit jaar verstoppen we digitale eitjes op onze website. Vanaf 29 maart kun je tot en met 5 april iedere dag een iPhoned-ei vinden op onze website.

Waar je deze precies kunt vinden zeggen we niet, maar met een dagelijkse hint sturen we je wel de goede kant op. Op ieder ei vind je een stukje van een rebus, die je achter elkaar moet zetten om de slagzin te ontcijferen.

Heb jij de slagzin gevonden? Dan kun je deze invullen in het formulier dat hieronder in het artikel staat. Je hebt tot en met zondag 11 april om dit formulier in te vullen. Daarna kiezen wij een winnaar uit.

Dit kun je winnen

De winnaar kan reikhalzend naar de pakketbezorger uitkijken, die een paasmandje vol met accessoires komt bezorgen. In ons paaspakket vind je een Gigaset Indoor Camera waarmee je vanaf je iPhone stiekem kunt meekijken waar iemand de eitjes verstopt, een Apple usb-c-oplader van Phonemarket en een setje van twee slimme lampen van Innr, gesponsord door tink.

Je favoriete paas-playlist hoef je niet meer over de speakers af te spelen, maar luister je zo vaak als je wil met de OPPO Enco W51 draadloze oordopjes, die ook prima met Apple-apparaten overweg kunnen.

Meld je nu aan voor het paaspakket

Is het jou gelukt om alle eieren te verzamelen en heb jij de rebus opgelost. Vul hieronder dan je gegevens in en maak direct kans op het paaspakket.

Maandag 29 maart – Ei #1

Om je even kennis te laten maken met onze rebus-eieren, vind je het eerste ei in dit artikel. Zo krijg je alvast een idee wat je de aankomende dagen kunt verwachten, hoe de eieren eruit zien en waar je op moet letten. Check dit artikel dus morgen weer, want dan verschijnt het tweede ei op de website. Waar je ‘m kunt vinden lees je dan!

Dinsdag 30 maart – Ei #2

Een nieuwe dag en dat betekent dat er weer een ei is verstopt op iPhoned! Niet zo makkelijk als gisteren natuurlijk, want nu moet je echt wat beter op zoek! Het ei is klein, maar fijn en te vinden op de losse toestelpagina van de grootste iPhone van dit moment. Je weet vast al welk toestel we bedoelen, dus ga snel op zoek naar het tweede deel van de rebus.

Woensdag 31 maart – Ei #3

De hele maand maart stond 5G centraal op iPhoned en we hebben dan ook allerlei artikelen, tips en achtergrondverhalen gepubliceerd. Daarnaast hebben we ook verschillende termen uitgelegd in ons uitgebreide 5G-woordenboek. In die laatste is niet geheel toevallig het derde ei verstopt…

Donderdag 1 april – Ei #4

Tijd voor wat cijfers deze ronde, want het is namelijk 1 april! iOS 14.5 komt er bijna aan en we hebben de 10 beste functies daarvan voor je op een rij gezet. Ei #4 vind je in artikel #2 dat vandaag is gepubliceerd op iPhoned om 09.44.

Vrijdag 2 april – Ei #5

Ook dit jaar verwachten we weer allerlei aankondigingen van Apple op verschillende gebieden. Naast nieuwe iPhones, iPads en andere producten gaan we ook allerlei nieuwe software zien. Op iPhoned vind je natuurlijk over elk van die producten en softwareversies een losse pagina met alle info die je nodig hebt. eiOS 15 wordt een van de grootste updates van het jaar, dus neem eens een kijkje op die pagina…

Zaterdag 3 april – Ei #6

Aan het begin van elke maand publiceren we een tof overzicht wat je de komende weken kunt verwachten op Netflix, Disney Plus of natuurlijk Apple TV. In het overzicht van april noemen we onder andere dat er nieuwe afleveringen komen van The Mighty Ducks: Game Changers. We verklappen niet teveel over het stukje van de rebus van vandaag, maar dat heeft er zeker mee te maken.

Zondag 4 april – Ei # 7

Begin maart gingen we aan de slag met de iPhone 12 Pro Max en de Samsung Galaxy S21 Ultra. Beide toestellen zijn namelijk uitgerust met meerdere camera’s en we waren benieuwd naar de beste van die twee… In die vergelijking vind je ook weer een verstopt eitje. Niet al te lastig natuurlijk, want het is en blijft een feestdag!

Maandag 5 april – Ei #8

Het is maandag en als je niet aan het brunchen of ergens heerlijk aan het wandelen bent, is het misschien een goed moment om onze meest recente review te checken. In dat verhaal waarin het gaat over geluidskwaliteit, design en de prijs van het product vind je het laatste ei om de rebus helemaal compleet te maken.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu