Pas op voor ‘unlock-dieven’!
Redactie

Nu de unlock voor de iPhone 3G bijna beschikbaar komt proberen sommige mensen hier een graantje van mee te pikken: Zo bieden mensen op een website vanaf 31 december een iPhone 3G unlock tool aan voor €24,95. Dit is €24,95 meer dan het iPhone dev-team voor dezelfde tool vraagt!

Een gewaarschuwd mens telt voor twee, en pas dus op met dergelijke tools aan te schaffen. Ook kunnen er misschien klonen van het dev-team een tool aanbieden en hier geld voor vragen. De enige plek waar je echt er echt zeker van bent dat je de goede tool te pakken hebt is hier

Het is voor T-Mobile klanten trouwens niet handig om hun iPhone te jailbreaken of unlocken: Hiermee vervalt de garantie, de garantie komt weer terug als je je iPhone goed hersteld. Maar als hij defect is, en je levert hem in met jailbreak dan ben je de Sjaak.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Boy

  Is het niet zo als die defect is dat zij er ook niet veel meer mee kunnen of kunnen zien dat die geunlocked is?

 • Kunnen jullie geen eigen nieuws verzinnen ??
  Dit was gisteren al gepubliceert op iphoneclub.nl
  http://www.iphoneclub.nl/forum/f1/algemeen/f3/chat/27361-unlock-dieven-zijn-weer-op-pad.html

  Over dieven gesproken…..

 • Joppe

  Fidler, ik begrijp je punt niet…. Moet nieuws altijd uniek zijn?

  Ben blij dat iPhoned me waarschuwt voor dit soort praktijken. Wanneer ik jouw link volg weet ik alweer genoeg… Eur 24,95 vragen voor het unlocken van een 3G… over oplichters gesproken.

 • Nieuws hoeft niet uniek te zijn, maar napraten hoeft nu ook weer niet.

  Trouwens wel apart dat deze site “waarschuwt” voor unlocksites maar er wel reclame voor maakt : check de laatste link rechts maar eens onder het kopje “iPhone Links”…………..

  Ik vraag geem 24,95 voor de unlock alleen, het is het totale pakket inclusief handleiding en persoonlijke support !
  En het is een ieder zijn eigen keus of hij alles zelf wil uitzoeken of bij ons een totaal pakket aanschaft. Wij maken er geen geheim van dat wij de tools van anderen GEbruiken.

 • Wij zoeken naar nieuws overal en dus ook op fora, dit brecht is er om mensen te waarschuwen dat dezelfde tool ook gratis beschikbaar is.

  Ik heb wel een vraagje, er staat software voor Macintosh en PC, maar er komt helemaal geen software. De unlock zal gaan via een app die via Cydia te downloaden is.

 • Fidler

  Software is de software voor de benodigde jailbreak, deze is OS afhankelijk.

 • er is ook een pagina waar wordt gewaarschuwd voor dit soort praktijken, en wat je kan doen als je er in getrapt bent.. deze kun je vinden op http://www.SimlockOplichting.com