ParaSync: 20 iOS-apparaten tegelijk opladen

Redactie
7 februari 2011, 19:13
1 min leestijd
ParaSync: 20 iOS-apparaten tegelijk opladen

In musea maakt men vaak nog steeds gebruik van ouderwetse geluidsapparatuur om bezoekers een audio-rondleiding te geven. Bekende musea stappen steeds vaker over moderne apparaten. De fabrikanten van ParaSync  proberen hier alvast op in te spelen met een oplader waarmee je 20 iOS-apparaten tegelijk kan opladen.

Parat Solutions’s ParaSync

Met ParaSync kunnen musea per oplader 20 kleine iOS-apparaten opladen. Als de oplader op de computer is aangesloten, kan men ook gelijk de toestellen synchroniseren. Het prototype stelt je nog niet in staat om iPads op de laden, maar zo’n prototype gaat er binnenkort wel komen. De technieken zullen verder worden doorontwikkeld als musea interesse tonen.

iPod touches in musea

Er zijn tal van voordelen te verzinnen voor het gebruik van iPod touches in plaats van simpele audioapparatuur in musea. Denk bijvoorbeeld eens aan een applicatie die informatie over kunstwerken vertelt als je het kunstwerk via de camera op je beeld laat verschijnen. Op dit moment zit je met een audiotour vaak vast aan een bepaalde route, en met een dergelijke applicatie hoeft dit niet meer. Ook kan door het geheugen meteen tientallen talen aan het systeem worden toegevoegd.

Via iPhon.fr

Categorie: iOS

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Black Friday