De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

‘iPhone 14 en iPhone 14 Pro krijgen prachtige nieuwe kleur’

Maurice Snijders
5 augustus 2022, 9:38
2 min leestijd
‘iPhone 14 en iPhone 14 Pro krijgen prachtige nieuwe kleur’

Het duurt niet lang meer of de iPhone 14 wordt gepresenteerd. Inmiddels hebben we dan ook best een duidelijk beeld van hoe de nieuwe iPhone eruit komt te zien. Volgens een nieuw gerucht komt er een opvallende nieuwe kleuroptie. Dit moet je weten.

Lees verder na de advertentie.

Paarse iPhone 14

Er waren eerder al geruchten dat de iPhone 14 en 14 Pro in een nieuwe paarse kleur gaan uitkomen. Dat wordt nu bevestigd door een lekker op Twitter.De bevestiging van het gerucht is afkomstig van Twitter-gebruiker Jioriku. Hij liet onlangs de volgende informatie over de iPhone 14-kleuren los:

  • iPhone 14: Groen, paars, blauw, zwart, wit, en rood. Roze is vervangen door paars, volgens zijn bronnen.
  • iPhone 14 Pro: Groen, paars, zilver, goud, en grafiet. Hij geeft aan dat paars de kleur Sierra Blue vervangt.

Bron paarse iPhone 14

We vinden het gerucht van Twitter-gebruiker Jioriku redelijk betrouwbaar, omdat eerdere geruchten van hem ook bleken te kloppen. Zo zei hij ongeveer een jaar geleden dat het met de iPhone 13 mogelijk zou worden om gezichtsherkenning te gebruiken terwijl je een mondkapje draagt. Dat kwam dan weliswaar in een latere versie van iOS 15 en ook voor de iPhone 12, maar in principe had hij wel gelijk.

Always-on display

Naast het gerucht over een paarse iPhone 14, waren er onlangs ook geruchten over een always-on display. Volgens Jioriku kloppen die geruchten voor het grootste deel. Volgens hem is de functie uitsluitend bedoeld voor het tonen van de toegangsscherm-widgets en de klok. Eventueel komt er ook een soort Nightstand-mode, net als op de Apple Watch.

Opslagcapaciteit en opladen

Jioriku laat ook nog los dat Apple een Titanium-optie heeft getest voor de iPhone 14 Pro, maar uiteindelijk toch dezelfde materialen gaat gebruiken als bij de iPhone 13 Pro. Verder meent hij dat de opslagopties dezelfde zullen zijn als vorig jaar. En hij gelooft dat de nieuwe iPhone opladen met 30 watt zal ondersteunen, in elk geval voor het eerste deel van een oplaadcyclus.

Bron: Twitter
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 14
Apple iPhone 14

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen