P-2000 krijgt slechte recensies.

Redactie
26 oktober 2009, 18:39
1 min leestijd
P-2000 krijgt slechte recensies.

P-2000, de applicatie waar we laatst nog over schreven krijgt gemiddeld 1.9 ster van de gebruikers. Volgens de recensies die geschreven zijn in de App Store en op AppsStore.nl verwerkt de app de gegevens niet goed, sommige regio’s doen het niet, hij werkt zeer traag en vooral dat €2,99 te duur is voor een applicaties die niet naar behoren werkt.

Een aantal recensies:

Zonde van het geld!!!!!
Gewoon echt TE slecht om 3euro voor te vragen!! Schandelijk gewoon. Hoop dat er ontwikkelaars zijn die wél een goede app kunnen maken om p2000 te kunnen lezen.

Lees verder na de advertentie.

Buiten alle minpunten die hier al staan (hoef ik dus niet nog een keer te zeggen. Hoop wel dat er wat mee gedaan word!) zou ik heel erg graag een auto refresh optie in deze app zien. Er word vermeld dat je LIVE kunt mee kijken maar dit is natuurlijk alles behalve LIVE mee kijken als je zelf moet verversen. Een refresh met meerdere keuzes, zoals 15 sec. 30 sec. 1 min. enz. zoals er op veel online P2000 webpagina’s is in te stellen zou erg welkom zijn. Dit zou pas de beloften LIVE mee kijken waar maken! Ik hoop dat deze app ook sneller gemaakt zal gaan worden,dit is zo geen doen. Voor de rest ziet de app er gelikt uit maar er is nog veel aan te doen.Mijn advies voor nu met versie V1: Niet kopen, is op dit moment echt zonde van je geld. Hoop op een snelle update waar al deze punten in worden meegenomen.
Niet kopen, regio Brabant-Noord doet het niet, geen politie berichten.

Nog even wachten totdat er een update komt of tot die tijd een RSS-feed van een P-2000 website in een RSS-reader op je iPhone zetten.

Bron: AppsStore

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's