De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Overstappen van Android naar iPhone? Apple geeft advies

Gijs Ettes
17 september 2014, 9:54
1 min leestijd
Overstappen van Android naar iPhone? Apple geeft advies

Apple verwacht dat er behoorlijk wat Android-gebruikers zullen overstappen van Android naar de nieuwe iPhone. Zodoende heeft het bedrijf een site in het leven geroepen waar uitgelegd staat hoe je kunt overstappen.

Lees verder na de advertentie.

Overstappen van Android naar iPhone: ‘there’s a website for that’

Overstappen van Android naar iPhone

De pagina geeft tips voor het verplaatsen van foto’s, muziek, documenten en andere bestanden. Daarnaast wordt beschreven hoe je je e-mailadres en de bijbehorende contacten, agenda en notities koppelt. Daar kun je volgens Apple de standaard mail-app, een app van een derde partij of een sociaal netwerk voor gebruiken.

Het overzetten van foto’s en video’s kan door gebruik te maken van apps als Copy My Data of PhotoSync of door iTunes op een pc of Mac te gebruiken. Als je er niet uitkomt, kun je contact opnemen met de klantenservice van Apple. Daarnaast kun je iCloud gebruiken om documenten en andere bestanden beschikbaar te maken voor je iPhone. Wat apps betreft adviseert Apple om ‘gewoon even’ in de App Store te zoeken. Heb je de gewenste app gevonden, dan kun je deze nadat je je inloggegevens hebt ingevoerd gemakkelijk downloaden.

iOS 8 vanaf vandaag beschikbaar

Apple start in de loop van vandaag met de uitrol van iOS 8, de nieuwste versie van het mobiele besturingssysteem die de nodige verbeteringen met zich meebrengt. Benieuwd wat er allemaal verbeterd is? Check dan onze iOS 8 review. Ook kun je 5 tips lezen voor als je iOS 8 gaat downloaden. Zorg bijvoorbeeld voor voldoende opslagruimte en maak een back-up van belangrijke gegevens.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu