Oplossing voor WiFi- en GPS-problemen na gebruik van Blackra1n
Redactie

Het is jullie ongetwijfeld niet ontgaan dat Geohot een nieuwe versie van Blackra1n heeft geïntroduceerd deze week. Er zijn al veel gebruikers die aangegeven hebben dat Blackra1n heel goed werkt, maar er zijn ook mensen die aangeven dat Blackra1n problemen heeft veroorzaakt na de jailbreak. Zo zouden bijvoorbeeld WiFi en GPS niet meer werken. Om iedereen met deze problemen te helpen, staat in dit bericht hoe je deze problemen kan oplossen als de manier die we gisteren beschreven niet werkt.

Ter herhaling:

Om problemen met je Wifi-verbinding of GPS-signaal te verhelpen, kan je proberen je instellingen herstellen. Dit doe je als volgt:

 • Ga naar ‘Instellingen’
 • Tik op ‘Algemeen’
 • Tik op ‘Stel opnieuw in’
 • Herstart je iPhone als het nog niet werkt
 • (Herhaal deze stappen als je nog steeds problemen hebt)

  Als deze methode niet helpt, zit er niets anders op dan een herstel uit te voeren via iTunes. Dit doe je door je iPhone te verbinden met je computer en in iTunes op herstellen te klikken. Nadat iTunes je firmware gevonden heeft, zal het herstel beginnen. Hierdoor worden al je gegevens verwijderd. Sla dus alle belangrijke gegevens eerst goed op.

  Na het herstel zal iTunes vragen of je een reserve kopie wilt terugzetten. Dit kan je doen als je dat wilt. Als de synchronisatie klaar is, kan je opnieuw een jailbreak uitvoeren met Blackra1n. Hierna is er een grote kans dat je geen problemen meer hebt.

  Draag ook bij aan dit artikel

  Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.