Ook Vodafone start verkoop iPhone 4S
Redactie

Vodafone is vandaag gestart met de voorverkoop van de iPhone 4S. In alle vroegte heeft de provider de prijzen bekend gemaakt.

De iPhone 4S is verkrijgbaar met een abonnement vanaf € 35,- per maand (iPhone Messaging). Bij het duurste abonnement van € 65,- per maand krijg je het toestel gratis (iPhone Smart).

Vodafone abonnementen voor de iPhone 4S

Vodafone heeft een tweetal abonnementen voor de iPhone 4S gelanceerd. Het gaat om de “iPhone Messaging” en de “iPhone Smart” variant. Beide abonnementen kunnen voor 1 of 2 jaar worden afgesloten. Tevens zijn er een aantal zakelijke iPhone 4S abonnementen gelanceerd.

iPhone Messaging vanaf €35,- per maand

De “iPhone Messaging” abonnementen zijn het goedkoopste. Het abonnement in combinatie met een iPhone 4S start bij € 35,- per maand, je betaalt dan bij een 2-jarig abonnement nog € 239,- bij voor een 4S met 16 GB geheugen.

De databundel van het iPhone Messaging abonnement is beperkt en de snelheid van 7,2 Mbps is lager dan die bij het iPhone Smart abonnement.

iPhone Smart vanaf €42.50 per maand

De “iPhone Smart” abonnementen starten bij € 42,50 euro per maand. De abonnementskosten starten hoger, echter de bijbetaling voor de 4S met 16 GB bij een 2-jarig contract is lager, namelijk € 169,-.

Bij de Smart abonnementen krijg je een grotere databundel en is de internetsnelheid van 14,4 Mbps hoger dan bij het iPhone Messaging abonnement.

iPhone 4S prepaid

De iPhone 4S is ook als prepaid telefoon te bestellen bij Vodafone, hiervoor gelden de volgende tarieven:

  • iPhone 4S – 16Gb (in zwart of wit) €649,-
  • iPhone 4S – 32Gb (in zwart of wit) €749,-
  • iPhone 4S – 64Gb (in zwart of wit) €849,-

» Bekijk alle iPhone 4S tarieven bij Vodafone

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.